Πολεμικό Ναυτικό: Οι ευχές της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας [pics]

«Μεγάλη εορτή σήμερα για την Ελλάδα και κυρίως για το Πολεμικό Ναυτικό με τον προστάτη του, τον Άγιο Νικόλαο. Χρόνια Πολλά στις γυναίκες και τους άντρες του ΠN που προασπίζουν με αποτελεσματικότητα και αυταπάρνηση τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας και υψώνουν υπερήφανα τη σημαία μας!» τόνισε σε ανάρτησή του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Από την μεριά του, ο ΥΦΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς είπε: «Υπερήφανοι και ευγνώμονες για τις γυναίκες και τους άνδρες του Πολεμικού μας Ναυτικού που δίνουν ”ζωή” στα πλοία μας, για όλους όσους νυχθημερόν πλέουν στις θάλασσες μακριά από τις οικογένειες και τα σπίτια τους για να είμαστε όλοι μας ασφαλείς. Σε όλους εσάς εύχομαι ο Άγιος Νικόλαος να σας προστατεύει, να σας χαρίζει ήρεμες θάλασσες και καλά ταξίδια. Χρόνια πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό, άγρυπνο φρουρό των θαλασσών μας, του Αιγαίου μας, της τιμής και της αξιοπρέπειας της Πατρίδας. ”Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος».

Ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Φλώρος έγραψε σε δική του ανάρτηση: «ΜΕΓΑ ΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΡΑΤΟΣ. «Οφείλουμε να γνωρίζουμε ότι οι λαμπρές μας παραδόσεις δημιουργούν τεράστιες υποχρεώσεις» Ναύαρχος Ιωάννης  Τούμπας. Συγχαρητήρια σε άντρες & γυναίκες του Πολεμικού Ναυτικού που κάνουν πράξη το «ΣΤΟΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΗ ΚΡΑΤΕΙΝ». Χρόνια Πολλά».