Τι έγινε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων στη γιορτή για το Πολυτεχνείο;

Νεοσύλλεκτοι χειροκτότησαν την εισβολή του άρματος μάχης στο Πολυτεχνείο,αλλά βρήκαν το μάστορά τους.

Επειδή είναι σωστό να λέμε τα θετικά κι όχι μόνο όσα αρνητικά συμβαίνουν στις ΕΔ, πρέπει να αναφερθούμε σ΄ όσα συνέβησαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων Αυλώνα, κατά τη διάρκεια της γιορτής για το Πολυτεχνείο.

Τρεις νεαροί νεοσύλλεκτοι και ενώ προβάλλονταν επετειακό βίντεο, την στιγμή που το άρμα μάχης έριχνε την πύλη του Πολυτεχνείου, άρχισαν να επευφημούν και να φωνάζουν «ζήτω».

Μόνο που όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων που έχει πληροφόρηση “από μέσα” η παρέμβαση υπαξιωματικών και αξιωματικών ήταν άμεση και “πάγωσε” τους τρεις νεαρούς που έχουν “τσακωθεί” με την ιστορία και την μαθαίνουν τώρα όπως τη διηγούνται ακόμη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
“Όχι μόνο καταδίκασαν με δριμύτητα την υβριστική παρέμβαση των ανώριμων και παρασυρμένων ακροδεξιών, που σε αυτή την νεαρή ηλικία ταυτίζονται με ένα φονικό ναζιστικό παρελθόν, αλλά και με ένα εξίσου αποκρουστικό νεοναζιστικό παρόν και μέλλον. Όχι μόνο τόνισαν την ανάγκη σεβασμού, αναγνώρισης και παραδειγματισμού από τις αξίες των εξεγερμένων του Πολυτεχνείου. Όχι μόνο καταδίκασαν την πράξη των Πραξικοπηματιών και των νοσταλγών τους. Αλλά και τόνισαν τις συνέπειες από μια επιστολή καταγγελίας που θα δημοσιοποιούσε ότι  σε στρατόπεδο του Ελληνικού Στρατού, τελετή για την Εξέγερση  του Πολυτεχνείου, αντί να αναγνωρίζει τη θυσία, επευφημεί το έγκλημα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δίκτυο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν Έλληνες σταματούσαν τα τανκς της Βέρμαχτ.Η δεύτερη απάντηση στον Η.Κασιδιάρη


Αυτοί θα μπουν στη Γάζα. Ποια είναι η ισραηλινή ταξιαρχία που θα εισβάλει

Ο Ερντογάν παρουσίασε το πρώτο τουρκικό άρμα μάχης!