Προσάραξη δεξαμενόπλοιου σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι των Ψαρών

Δεξαμενόπλοιο που μεταφέρει άγνωστη ποσότητα καυσίμων, προσάραξε σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι των Ψαρών, 140 μέτρα από την ακτή.

Onalert Newsroom
Προσάραξη δεξαμενόπλοιου σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι των Ψαρών

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Δεξαμενόπλοιο που μεταφέρει άγνωστη ποσότητα καυσίμων, προσάραξε σε αμμώδη αβαθή στο λιμάνι των Ψαρών, 140 μέτρα από την ακτή.

Πρόκειται για το δεξαμενόπλοιο ΕΚΟ ΙΙ με 17 επιβαίνοντες, που είχε αναχωρήσει από τη Μυτιλήνη με προορισμό τα Ψαρά. Στο σημείο έχει σπεύσει πλωτό του λιμενικού, ενώ αναμένεται και ρυμουλκό από τη Χίο, προκειμένου να συνδράμει στην αποκόλληση του δεξαμενόπλοιου.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ
ΓΕΕΘΑ

Στο Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό Στρατηγείο στη Λάρισα ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Συμμετείχε στην εκδήλωση υψηλού επιπέδου παρατήρησης της άσκησης διοικήσεως «EU IR26»

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκε σε Έλληνα αντιπλοίαρχο της επιχείρησης «ΑΣΠΙΔΕΣ» το μετάλλιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ)

Ελλάδα - Ισραήλ - Κύπρος
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

«Ηχηρό μήνυμα» Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου στην Τουρκία για τουρκολιβυκό μνημόνιο και καλώδιο GSI: Τριμερής συνάντηση για αμυντική συνεργασία

Οι τρεις πλευρές καταδίκασαν εκ νέου το τουρκολιβυκό μνημόνιο και έστειλαν «μήνυμα» στην Τουρκία για το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης