Σε ποιον Αρχηγό είπε ο Καμμένος μέσα στη Βουλή «τέρμα στα ρουσφέτια»

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος “έπεσε” πάνω στον Α/ΓΕΣ στην Βουλή και αυθόρμητα του είπε μεγαλόφωνα: “Αρχηγέ τέλος στα ρουσφέτια. Αυτά πρέπει να τα τελειώσουμε τώρα”.

Καλά έκανε και το ΄ πε ο ΥΕΘΑ αλλά σε άλλους θα έπρεπε πρώτα να απευθυνθεί. Ο Α/ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς με ανακούφιση άκουσε την υπουργική προτροπή. Δεν του είπε τίποτα για τις αφόρητες πιέσεις που έχει δεχτεί κι όχι μόνο από πολιτικούς προϊσταμένους για απίθανα ρουσφέτια. Ο Στρατός Ξηράς έχει το…θλιβερό προνόμιο να δέχεται τον μεγαλύτερο φόρτο “κοινωνικών αιτημάτων” όπως είναι κατανοητό.

Είναι αποφασισμένος ο Καμμένος να βάλει τέρμα στα ρουσφέτια; Μακάρι να εννοεί αυτό που λέει και μακάρι να αντέξει στις πιέσεις που σύντομα θα αρχίσουν να του ασκούνται. Μακάρι επίσης να μπορέσει να ελέγξει και τις “υπόγειες διαδρομές” του ρουσφετιού, που δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές.

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει κάτι να κάνει άμεσα για να επανδρωθούν οι κρίσιμες μονάδες του Στρατού. Τα ποσοστά επάνδρωσης ακόμη και σε ακριτικές μονάδες μας δεν είναι απλά….δημοσιεύσιμα. Την ίδια ώρα αναμένοντας ίσως …απόβαση οι μονάδες της Πελοποννήσου και ειδικά της Καλαμάτας ξεχειλίζουν από στρατιώτες.

Διαβάστε ακόμη:

Ρουσφέτια: Πόσο πραγματικός είναι ο «πόλεμος» που λένε ότι ξεκίνησαν στο ΥΠΕΘΑ;


Έρχεται το πρώτο ισχυρό τεστ συνύπαρξης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ΥΠΕΘΑ