Θα κάνει το χατίρι του δημάρχου Σουφλίου ο Καμμένος; ΒΙΝΤΕΟ

Τα παλιά τα χρόνια οι στρατιωτικοί έπρεπε να πάρουν άδεια ακόμη και για την γυναίκα που ήθελαν να παντρευτούν. Τα χρόνια πέρασαν πολλά άλλαξαν -ευτυχώς- αλλά κάποιες νοοτροπίες παραμένουν στο χθες. Η υπόθεση που έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες με τους ακρίτες στο Τυχερό Έβρου και στο Σουφλί προκαλεί όπως είναι λογικό αντιδράσεις στην πλειοψηφία των στρατιωτικών.

Απροκάλυπτα οι τοπικοί άρχοντες θέλουν με το ζόρι οι στρατιωτικοί να μην έχουν δικαίωμα επιλογής της περιοχής που θα διαμένουν όχι τόσο οι ιδιοι αλλά κυρίως οι οικογένειές τους. Τα παιδιά των στρατιωτικών έχουν ανάγκες κυρίως στο θέμα της εκπαίδευσής τους και δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν αυτές οι ανάγκες παντού.

Στο βίντεο ο δήμαρχος Σουφλίου αποκαλύπτει τις επικοινωνίες που έχουν γίνει με τον ΥΕΘΑ και δείχνει να ελπίζει βάσιμα ότι θα υπάρξει υπουργική απόφαση που θα απαγορεύει στους στρατιωτικούς να μένουν στην Αλεξανδρούπολη.

Ο Πάνος Καμμένος έχει ανοιχτή γραμμή με τους εν ενεργεία στρατιωτικούς μέσω της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών και του προέδρου της Ανέστη Τσουκαράκη. Καλό θα είναι πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση να ενημερωθεί πλήρως για όλα τα δεδομένα.

Δείτε στο βίντεο τι υποστηρίζει ο δήμαρχος.