Τι λένε από το επιτελείο Μητσοτάκη για τις «παροχές» και τα «προνόμια» στις ΕΔ

“Δεν έχουμε επανέλθει στο θέμα των παροχών στρατιωτικών”, λένε από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και από το επιτελείο του κ.Μητσοτάκη. Δεν χρειάστηκε όπως φαίνεται γιατί όλες οι πληροφορίες που είχαν ζητηθεί είναι στην διάθεση του υπουργείου του. Το ερώτημα είναι πως μετά από την επιστολή που είχε στείλει ο Αβραμόπουλος στον Σαμαρά, προωθήθηκαν αυτές οι πληροφορίες με κάθε λεπτομέρεια.

Την Παρασκευή για παράδειγμα “έφυγαν” από τα Γενικά Επιτελεία οι λίστες με τους πολιτικούς υπαλλήλους οι οποίοι απασχολούνται σε εργασίες που έχουν κριθεί ανθυγιεινές και γι΄ αυτό το λόγο τους χορηγείται γάλα! Φαίνεται ότι θα χάσουν κι αυτή την …τρομερή παροχή.

Για να μην κοροϊδευόμαστε. Δεν υπάρχει καμία απολύτως “παροχή” και “προνόμιο” στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι όποιες υπερβολές του παρελθόντος δεν αφορούσαν στο προσωπικό ,ούτε καν στα μεσαία στελέχη που όταν είχαν την “παροχή” υπηρεσιακού αυτοκινήτου , κυκλοφορούσαν με κάποιο παμπάλαιο σαραβαλάκι. Οι υπερβολές που προς το παρόν κόπηκαν και διαπιστώνουμε οτι επανέρχονται αφορούσαν πάντα στα υψηλά κλιμάκια των ηγεσιών, πολιτικών και στρατιωτικών.

Ας ψάξει λοιπόν εκεί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για “προνόμια” και “παροχές”.


Διαβάστε ακόμη:


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά να του πουν για τα «προνόμια και τις παροχές» των στρατιωτικών!

«Αναχαίτιση» Αβραμόπουλου σε Μητσοτάκη που ρωτά για «προνόμια» στρατιωτικών

Τώρα ψάχνουν …τις παροχές των στρατιωτικών από το υπουργείο Οικονομικών!