Το “φλερτ” της Χρυσής Αυγής με τις Ενώσεις Στρατιωτικών

Η Χρυσή Αυγή όλο και περισσότερο “φλερτάρει” με Ενώσεις Στρατιωτικών.

Το “φλερτ” της Χρυσής Αυγής με τις Ενώσεις Στρατιωτικών

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Χρυσή Αυγή όλο και περισσότερο “φλερτάρει” με Ενώσεις Στρατιωτικών. Την δουλειά της κάνει και την κάνει καλά απ΄ ότι φαίνεται το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη όσοι καλούν βουλευτές και εκπροσώπους της σε εκδηλώσεις Ενώσεων Στρατιωτικών το κάνουν με τη λογική ότι “εφόσον είναι κοινοβουλευτικό κόμμα πρέπει να το καλούμε, όπως όλα τ΄ άλλα”.

Το ερώτημα είναι τι γίνεται όταν προκύπτουν εκδηλώσεις στις οποίες εμφανίζονται μόνο οι βουλευτές της ΧΑ. Δύσκολα τα πράγματα. Και μέχρι στιγμής στην παγίδα έχουν πέσει όσοι πριν από τις εκλογές είχαν σηκώσει “λάβαρα” κατά της “εισβολής κομμάτων” στις Ενώσεις Στρατιωτικών.

Δικές τους οι αποφάσεις,δικές τους και οι ευθύνες για την εικόνα των Ενώσεων Στρατιωτικών, οι οποίες προφανώς ανήκουν σ΄ όλους τους στρατιωτικούς.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημέρωση στην ΑΣΔΙΘ.
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ηλεκτρονικός πόλεμος, παραγωγή drones και διεθνείς συνεργασίες στο επίκεντρο της ΑΣΔΙΘ για το επόμενο εξάμηνο

Η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Θράκης (ΑΣΔΙΘ) παρουσίασε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες