OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Η Χρυσή Αυγή διασύρει την Ελλάδα και στον Καναδά.ΒΙΝΤΕΟ

06/12/2012 - 00:30
Share on FacebookShare on Twitter

Με ένα εκτεταμένο ρεπορτάζ για το παράρτημα της Χρυσής Αυγής στο Μοντρεάλ, ασχολήθηκε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC, εστιάζοντας στη «ρατσιστική πολιτική του κόμματος», που δρα και στο Μοντρεάλ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα μέλη της ΧΑ ετοιμάζουν δέματα για τα Χριστούγεννα με αποδέκτες μόνον Έλληνες Χριστιανούς. Μέλη της οργάνωσης στο Μοντρεάλ επιμένουν πως δεν είναι κακό να αποστείλουν δέματα στην Ελλάδα για τους «αληθινούς Έλληνες».
«Βασιζόμενοι σε αυτά που βλέπουμε καθημερινά και στο γεγονός πως οι Έλληνες πεινούν, αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή να δούμε αν μπορούμε να τους βοηθήσουμε» δήλωσε στο καναδικό τηλεοπτικό κανάλι ο αντιπρόεδρος της Χρυσής Αυγής στο Μοντρεάλ, Σπύρος Μακροζωνάρης.
Στο μεταξύ, απειλές από την οργάνωση κατήγγειλε ότι δέχτηκε η δημοσιογράφος του CBC, Τζοάν Βράκας, η οποία στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με το θέμα. Εξάλλου, τα ρεπορτάζ της, που «φιλοξενούνται» στο δίκτυο youtube έχουν γίνει στόχος προσβλητικών σχολίων, που αναφέρονται σε Εβραίους και μουσουλμάνους.
Μέλη της εβραϊκής οργάνωσης B’nai Brith συναντήθηκαν εσχάτως με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας του Μόντρεαλ, προκειμένου να συζητήσουν επί του θέματος «ρατσιστική αντισημητική πολιτική της Χρυσής Αυγής» εναντίον συμπολιτών τους, στο Μοντρεάλ.
«Γι αυτούς ο Εβραίος δεν είναι Έλληνας» δήλωσε στο CBC η διευθύντρια της οργάνωσης B’nai Brith», Άννα Αχρονχάιμ και πρόσθεσε: «Οι Εβραίοι έχουν μακριά ιστορία στην Ελλάδα, πώς μπορεί να λένε πως δεν είναι Έλληνες;».
«Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων φορέων της ελληνικής παροικίας αντιδρούν έντονα στο φαινόμενο του ρατσισμού της οργάνωσης στο Μοντρεάλ» σημειώνεται στο ρεπορτάζ. Κάποιοι, ωστόσο, εκτιμούν πως οι ντόπιοι Έλληνες – μέλη της οργάνωσης, έχουν πέσει θύματα ενός κακώς εννοούμενου πατριωτισμού.
Πάντως, ο γιος του αντιπροέδρου της οργάνωσης και πρωταθλητής δρόμου, Νικόλας Μακροζωνάρης, όταν τον αποκάλεσαν στη Wikipedia «γιο του νεοναζί», εξέδωσε ανανκοίνωση, στην οποία αναφέρει πως δεν εγκρίνει τα πολιτικά «πιστεύω» του πατέρα του, αλλά εγγυάται 100% πως δεν είναι ρατσιστής.

 

Tags: ΚΑΝΑΔΑΣΡΑΤΣΙΣΜΟΣΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Related Posts

μισθολόγιο
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πηγές ΥΠΕΘΑ για το νέο μισθολόγιο στις Ένοπλες Δυνάμεις: «Δεν υπάρχει προσωπική διαφορά ούτε κρυφές μειώσεις»

23/12/2025 - 12:06
Bergamini
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Bergamini στο Πολεμικό Ναυτικό: Αισιοδοξία για τέσσερις φρεγάτες – Η συμφωνία που θα τις «κλειδώσει»

22/12/2025 - 05:07
ΥΠΕΘΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΥΠΕΘΑ: Νέο καθεστώς στις αναβολές και στην εξαγορά θητείας – Τι αλλάζει για τους κατοίκους εξωτερικού

21/12/2025 - 08:52

Διαβάστε Επίσης

Talon: To drone της Northrop Grumman μπαίνει και επίσημα στην «κούρσα» για το πρόγραμμα CCA της USAF

Ζελένσκι: «Κάποια σχέδια για τις εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία είναι έτοιμα – Ο Πούτιν δεν μπορεί να σταματήσει να σκοτώνει»

C295: Η Ισπανία παρήγγειλε επιπλέον 18 αεροσκάφη από την Airbus, σε διαμόρφωση μεταγωγικού

Ισραήλ: Παρά τη συμφωνία εκεχειρίας, ο υπουργός Άμυνας υπόσχεται ότι ο στρατός θα παραμείνει στη Λωρίδα της Γάζας

Γερμανία: Πρόστιμο σε όσους προσπαθήσουν να αποφύγουν τις νέες διαδικασίες για τη στρατιωτική θητεία

Υεμένη: Χούθι και κυβέρνηση κατέληξαν σε συμφωνία για την ανταλλαγή σχεδόν 3.000 αιχμαλώτων

Κίνα: Καταγγέλλει την υποκρισία των ΗΠΑ για τον πυρηνικό αφοπλισμό: «Να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Ριαμπκόφ: Συζητήσαμε με τις ΗΠΑ «ενοχλητικά» ζητήματα, τα κύρια θέματα παραμένουν ανεπίλυτα

Top News

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την παραμονή των Χριστουγέννων - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Κοινωνικός τουρισμός: Χειμερινές διακοπές με voucher έως και 12 διανυκτερέυσεις

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου στον Τάσο Ξιαρχό: «Ως γκέι βάζεις πολλούς άντρες κάτω»

Σμαράγδα Καρύδη: Οι μεγάλοι έρωτες που πέρασαν από τη ζωή της κι ο χωρισμός από τον Θοδωρή Αθερίδη

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert