Φράγκος κατά Μπεγλίτη και τα «πολιτικά» σχέδια του πρώην Α/ΓΕΣ

Ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος “πολυβολεί” κατά του πρώην ΥΕΘΑ Πάνου Μπεγλίτη και των συνεργατών του συνεχίστηκε ,με την ομιλία του στην ΑΣΔΥΣ.

Η κόντρα των δύο που είχε ξεκινήσει από την εποχή που ο κ.Μπεγλίτης ήταν ΑΝΥΕΘΑ και κορυφώθηκε όταν έγινε ΥΕΘΑ.Ο πόλεμος είχε την μορφή “ανταρτοπολέμου” όσο οι δυο τους ήταν εν ενεργεία και τώρα πλέον φαίνεται να προσλαμβάνει διαστάσεις “ολοκληρωτικού πολέμου” ,τον οποίο κήρυξε ο πρωην Α/ΓΕΣ.

Ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης βρίσκεται στο στόχαστρο του Φ.Φράγκου,όχι μόνο για την απόφαση αποστραείας του,αλλά και γιατί ο πρώην ΥΕΘΑ άφησε υποννοούμενα κατά των στρατιωτικών για “διαπλοκή” με συμφέροντα και δημοσιογράφους στη τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.

Οι πολέμιοι του πρώην Α/ΓΕΣ, τον κατηγορούν ότι συντηρεί την σύγκρουση,έχοντας επιδιώξεις για πολιτική καριέρα και επισημαίνουν ότι το ερώτημα δεν είναι αν θα ασχοληθεί με τη πολιτική ο στρατηγός αλλά το πότε και με ποιο κόμμα.

Δεν είναι μυστικό ότι έχει δεχτεί ήδη πρόταση από το ΛΑΟΣ και το Γιώργο Καρατζαφέρη για να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.Πρόταση που δεν έχει απορρίψει αλλά και δεν έχει αποδεχτεί ακόμη. Άλλοι πάλι εκτιμούν ότι ο στρατηγός ενδέχεται να ενταχθεί στη ΝΔ και επισημαίνουν την αναφορά του Αντώνη Σαμαρά στο έργο της τάφρου στον Έβρο,έργο που έχει ταυτιστεί με την περίοδο Φράγκου στο ΓΕΣ.
Το βέβαιο είνα ότι η σύγκρουση Φράγκου-Μπεγλίτη θα έχει συνέχεια μεγάλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Σοκ και Δέος» Φράγκου κατά Μπεγλίτη.Ομιλία του πρώην Α/ΓΕΣ

Ο Φράγκος δεν θα είναι στο κόμμα Αποστράτων