Πως θα χειριστεί ο Παναγιωτόπουλος το θέμα της συγκέντρωσης των στρατιωτικών

Ποιος αγωνιά πιο πολύ απ΄ όλους για την συγκέντρωση των στρατιωτικών στο κέντρο της Αθήνας. Μα ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος. Από το πόσο μεγάλη ή μικρή θα είναι η συγκέντρωση θα κριθεί και ο τρόπος που θα χειριστεί το θέμα.

Αν η συγκέντρωση δείξει ότι υπάρχει “δυναμική” εντός ΕΔ ,τότε να είστε έτοιμοι για “κανάκεμα” και επαφές με όλες τις Ενώσεις Αποστράτων και τον ΣΥΣΜΕΔ. Και όταν λέμε Ενώσεις δεν εννοούμε τις “θεσμικές” αλλά τις νέες και “εκσυγχρονισμένες”, όπως η ΑΝΕΑΕΔ.

Ο Παναγιωτόπουλος ξέρει ότι πολλές φορές -παρά το δόγμα που υπάρχει- οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια και πάντως σίγουρα δεν μπορούν να μετρήσουν την δυναμική ενός εγχειρήματος. Ο ΥΕΘΑ ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του για τους απόστρατους με βάση τους αριθμούς εγεγγραμένων και είναι φυσικό η ΕΑΑΣ,ΕΑΑΝ ΚΑΙ ΕΑΑΑ να του φάνηκαν μεγάλες! Άρα και χρήσιμες για να ελέγξουν τις αντιδράσεις. Το απόγευμα θα διαπιστώσει αν έκανε σωστή εκτίμηση και αν δει …κόσμο τότε θ΄ αρχίσει τις επαφές με τους “νέους”.

Αν τώρα η συγκέντρωση δεν εντυπωσιάσει οι οργανωτές της θα δεχτούν επίθεση με βασική κατηγορία ότι δεν εκπροσωπούν κανένα στις ΕΔ.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κύκλος της σιωπής στις ΕΔ,έσπασε. Όχι αυτός της πειθαρχίας.

Στρατιωτικοί: «Γιατί κατεβαίνουμε στο δρόμο-Θέλουν να πουλήσουν και τις ΕΔ;»

Ένας ναύαρχος γράφει για την συγκέντρωση των στρατιωτικών και ζητά ψυχραιμία