Ραγκούσης: Δεν σκεφτόμαστε αλλαγές στο συνταξιοδοτικό, θα δούμε για το μισθολόγιο. Δείτε το βίντεο

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά τη θύελλα αντιδράσεων από το έγγραφο του ΓΕΕΘΑ, που αναφέρεται στην 25ετία, προσπάθησε ο Γ. Ραγκούσης. «Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» είπε, ενώ αντιθέτως ερωτηθείς για το ενιαίο μισθολόγιο άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ (εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα»), ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας ρωτήθηκε εάν υπάρχει θέμα με την 25ετία των στρατιωτικών και απάντησε: «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν έχει φτάσει την πολιτική ηγεσία». Ξαναρωτήθηκε και επέμεινε: «Στην  πολιτική ηγεσία δεν έχει περιέλθει και για την πολιτική ηγεσία τέτοιο θέμα δεν υπάρχει».

Και πώς τότε κυκλοφορεί έγγραφο του ΓΕΕΘΑ για το θέμα, ρωτήθηκε εκ νέου: «Οπως με ενημέρωσαν και η στρατιωτική ηγεσία δεν είχε τέτοια πρόθεση και τέτοιο σκοπό», απάντησε, σημειώνοντας ότι δεν θέλει ο ίδιος να κάνει τον εκπρόσωπο Τύπου του ΓΕΕΘΑ.

Για το ενιαίο μισθολόγιο (σ.σ. ουσιαστικά το ειδικό μισθολόγιο), πάντως, άφησε να πλανώνται στον αέρα πολλά. «Είναι ένα θέμα ανοιχτό», είπε ο κ. Ραγκούσης και παρέπεμψε στο υπουργείο Οικονομικών.

«Θα περιμένουμε τις πρωτοβουλίες, που θα πάρει σε αυτή την κατεύθυνση το υπουργείο Οικονομικών. Θα έχουμε συνομιλίες και όταν υπάρξουν θα έχουμε συγκεκριμένα πράγματα να ανακοινώσουμε», είπε ο υπουργός.

Ερωτηθείς εάν θα προκαλέσει ψαλίδισμα στις αποδοχές επέλεξε ο ίδιος να μιλήσει για «άρση ανισοτήτων». Και αναρρωτήθηκε «γιατί το ενιαίο μισθολόγιο σημαίνει αντί για άρση ανισοτήτων περικοπές», δίνοντας ο ίδιος την απάντηση: «Είναι ένα θέμα που δεν θέλω τώρα να ανοίξω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι 8 προτάσεις των Αστυνομικών για το νέο μισθολόγιο

Θύελλα αντιδράσεων για την 25ετία.»Δεν υπάρχει πρόβλημα»,λέει το ΓΕΕΘΑ.Τι λέει εγγραφό του

«Φτιάχνουν κλίμα» για νέες περικοπές στους στρατιωτικούς!

«Σε αναμμένα κάρβουνα οι στρατιωτικοί για το μισθολόγιο»!

Τον «πολιτικό αυτισμό» ,φοβούνται οι στρατιωτικοί για το νέο Ειδικό Μισθολόγιο

Μέχρι τη Παρασκευή πρόταση ΣΥΣΜΕΔ για μισθολογιο.Τι ζήτησαν από τον ΑΝΥΕΘΑ