Στην Κύπρο ο Παναγιωτόπουλος

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος  πραγματοποιεί, από σήμερα επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία καλεσμένος του Κυπρίου ομολόγού του κ. Δημήτρη Ηλιάδη.

Κατά την παραμονή του στην Κύπρο ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, εκτός από τις συνομιλίες του με τον κ. Ηλιάδη, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια, με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων και Πρόεδρο του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών (ΕΔΕΚ) κ. Γιαννάκη Ομήρου, τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’, τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗ.ΣΥ.) κ. Νίκο Αναστασιάδη, τον Γενικό Γραμματέα του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού  (Α.Κ.Ε.Λ.) κ. Άνδρο Κυπριανού, τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗ.ΚΟ.) κ. Μάριο Κάρογιαν, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κόμματος (ΕΥΡΩ.ΚΟ) κ. Δημήτριο Συλλούρη και με τη Γενική Γραμματέα του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κα Ιωάννα Παναγιώτου.

Επίσης θα επισκεφθεί, μεταξύ των άλλων, το Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς (ΓΕΕΦ), καθώς και την Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) και θα καταθέσει στέφανο στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και στα Φυλακισμένα Μνήματα, στις Παλαιές Φυλακές της Λευκωσίας.