Στην ευαίσθητη Θράκη πάει ο Αβραμόπουλος

Για κομματικούς λόγους ανεβαίνει Θράκη, ο ΥΕΘΑ

Στην ευαίσθητη Θράκη πάει ο Αβραμόπουλος

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πριν ταξιδέψει για τις ΗΠΑ και το ραντεβού με τον ομόλογό του Λ.Πανέτα, ο ΥΕΘΑ θα πάει Θράκη. Βέβαια στη Ξάνθη και την Κομοτηνή τον φέρνει…κομματικός αέρας ,λόγω των εκλογών που έρχονται. Αλλά ακόμη κι έτσι είναι σημαντικό ένας ΥΕΘΑ να επισκέπτεται τη Θράκη,όπου οι Τούρκοι επίσημοι αλωνίζουν κυριολεκτικά. Πρόσφατα έκανε περιοδεία ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα!

Ο Αβραμόπουλος δεν έχει προγραμματίσει -ακόμη τουλάχιστον- να επισκεφθεί και χωριά εκτός Ξάνθης και Κομοτηνής. Μια και ανεβαίνει καλό θα ήταν να δουν οι πολίτες αυτών των περιοχών κι έναν Έλληνα υπουργό και μάλιστα αυτόν που είναι υπεύθυνος για την Άμυνα της χώρας.

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημέρωση στην ΑΣΔΙΘ.
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ηλεκτρονικός πόλεμος, παραγωγή drones και διεθνείς συνεργασίες στο επίκεντρο της ΑΣΔΙΘ για το επόμενο εξάμηνο

Η Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Θράκης (ΑΣΔΙΘ) παρουσίασε τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που έχουν προγραμματιστεί για τους επόμενους μήνες