Το «μεγάλο κόλπο» της κυβέρνησης με τις περικοπές στην Άμυνα! Ετοιμαστείτε …για θριαμβολογίες!

Του Λ.ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗ
 

Περικοπές 12% στους μισθούς, ακόμα και αναδρομικά, ψαλίδια, μαχαίρια, σουγιάδες και άλλο προκρούστια εργαλεία για τους ένστολους, εχουν βγεί στο τραπέζι.Ε, λοιπόν, υπάρχουν μέλη της κυβέρνησης – και τεχνοκράτες που γνωρίζουν – που υποστηρίζουν ότι όλα αυτά ( ή περίπου όλα αυτά) είναι  απλώς …τρομολαγνικά εργαλεία και επικοινωνιακά τεχνάσματα και ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα μέχρι 01/01/2013 όσον αφορά τους  στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς!.

Το πολύ-πολύ, λένε,  να περιοριστεί αρκετά το κονδύλι για  τα λεγόμενα »μαιμού οδοιπορικά» και  να διατηρηθεί το πάγωμα του χρονοεπιδόματος που έτσι και αλλιώς γίνεται εδώ και ενα χρόνο. Για το 2013 δεν παίρνουν ‘ορκο, αλλά  υποστηρίζουν ότι και να υπάρξει κάτι τότε θα είναι μόνο λίγες …σταγόνες αίμα!

Στο ερώτημα μας  γιατί τότε  όλη αυτή η τρομολαγνεια  και που αποσκοπεί η διασπορά  φόβου, η απάντηση ήταν  απλή και εξομολογητική: Ε, πρέπει να φανούν κάποιοι ήρωες! Οτι έδωσαν μάχες και τις κέρδισαν!

Μην πάει ο νούς σας ότι ενορχηστρωτής και  μαχητής είναι  ο  υπουργός Αμυνας κ Π.Παναγιωτόπουλος. Πολλοί θεωρούν, μας λένε αυτοί που ξέρουν,  ότι παίζεται από κάποιους κύκλους αυτό το επικοινωνιακό παιχνιδι όχι μέσα από το Πεντάγωνο για ίδιον όφελος αλλά επ ωφελεία  όλης της  κυβέρνησης! Ότι δηλαδή η καλή μας η κυβέρνηση τα έβαλε με την – έτσι και αλλιώς – κακιά τρόικα που ήθελε να χτυπήσει τους ένστολους και τα κατάφερε να τους σώσει!

Λέτε να έχουν δίκιο όσοι τα λένε αυτά; Ή είναι …αντιπληροφόρηση; 

Μύλος…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Και αναδρομικές οι περικοπές στους στρατιωτικούς»,λένε κυβερνητικές πηγές!


Τι έδειξε η σύσκεψη της τρόϊκας των ΥΕΘΑ με τους απόστρατους


ΜΑΧΑΙΡΙ! Κόβουν χρονοεπίδομα,μισθολογικές προαγωγές,οδοιπορικά! Όλη η πρόταση-εφιάλτης του ΥΕΘΑ