«Αερομαχίες» για τις Έκτακτες Κρίσεις και το «lock-άρισμα» Καμμένου στον Αντωνετσή

Μεγάλη ενόχληση αλλά και ερωτήματα έχει προκαλέσει στους κόλπους των αποστράτων της Πολεμικής Αεροπορίας, η επίθεση του πρώην ΥΠΕΘΑ, Πάνου Καμμένου στον επίτιμο Αρχηγό ΓΕΑ, Αντιπτέραρχο Γεώργιο Αντωνετσή.

Αφορμή οι αποφάσεις του ΣΑΓΕ που έκαναν τον Πάνο Καμμένο, να μιλήσει για γιάφκα Συριζα Αντωνετσή. Στην ανάρτησή του όπως ερμηνεύθηκε από τους περισσότερους ο πρώην ΥΕΘΑ, συσχέτιζε ευθέως τον πρώην αρχηγό ΓΕΑ με τον υπουργό, Αναπληρωτής Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα προκειμένου να αναδείξει την εμπλοκή τους στον καθορισμό των αποφάσεων που οδήγησαν στις αποστρατείες έξι ανωτάτων αξιωματικών. 

Η ενόχληση σύμφωνα με απόστρατους της Πολεμικής Αεροπορίας που επικοινώνησε το OnAlert, έγκειται στην στοχοποίηση ενός επίτιμου Αρχηγού. Aυτή η ενέργεια όπως αναφέρουν έρχεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τη διαχρονική «διακήρυξη» του κ.Καμμένου περι απεμποκλής των Ενόπλων Δυνάμεων από την πολιτική αντιπαράθεση. 

Στις ερωτήσεις για το εάν ο πρώην αρχηγός ΓΕΑ, συνεργάζεται με οποιοδήποτε τρόπο με τον υπουργό, Αναπληρωτή Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτη Ρήγα η απάντηση από κάποιους ήταν κατηγορηματικά αρνητική ενώ άλλοι μετά τον αιφνιδιασμό Καμμένου δήλωναν άγνοια. Πηγές των ΑΝΕΛ πάντως, παρότι δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα, επέμεναν στη διάσταση που έδωσε μέσω της ανάρτησης του ο Πρόεδρος του κόμματος.