ΑΝΥΕΘΑ: Παρών στην τελετή Ορκωμοσίας Δοκίμων Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος

Τι αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου του ΥΕΘΑ.

ΑΝΥΕΘΑ: Παρών στην τελετή Ορκωμοσίας Δοκίμων Πολεμικού Ναυτικού και Λιμενικού Σώματος

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

O Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, παρέστη σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, στην τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών Ναυτικών Δοκίμων του Πολεμικού Ναυτικού και των Δοκίμων Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων στον Πειραιά.

Στην τελετή παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριος Σαντορινιός, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Σταμάτιος Ράπτης, μέλη του Ανώτατου Ναυτικού Συμβουλίου (ΑΝΣ), συγγενείς και φίλοι των νέων Ναυτικών Δοκίμων. Συνολικά ορκίστηκαν 38 Ναυτικοί Δόκιμοι, εκ των οποίων 6 Κύπριοι και 2 Ιορδανοί.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες από την ορκωμοσία : 


Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πάνος Ξενόκωστας στο EDIP Info Day και την Ημέρα Αμυντικής Βιομηχανίας Ελλάδας – Κύπρου
ΕΛΛΑΔΑ

Ένωση Ελληνικών Ναυπηγείων: «15ετές πρόγραμμα εγχώριων ναυπηγήσεων για το Πολεμικό Ναυτικό με πλοία – υποβρύχια»

Η παρέμβαση και οι προτάσεις του Πάνου Ξενοκώστα στο EDIP Info Day και την Ημέρα Αμυντικής Βιομηχανίας Ελλάδας – Κύπρου για μια βιώσιμη ελληνική αμυντική ναυπηγική βιομηχανία