Δένδιας: Οι ευχές και το μήνυμα του ΥΕΘΑ από την 130 Σμηναρχία Μάχης [pics]

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας βρίσκεται στη Λήμνο και στην 130 Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο έτος λέγοντας αρχικά ότι: «Το 2024 μας βρίσκει στο ακριτικό νησί της Λήμνου, δίπλα σε αυτούς που προασπίζουν την κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Δένδιας πρόσθεσε: «Αυτές τις γιορτινές μέρες, οι σκέψεις όλων μας βρίσκονται στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας. Σε αυτούς, που αποδεικνύουν με την καθημερινή τους πράξη ότι η ανεξαρτησία και η εδαφική μας ακεραιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη».

Τέλος, ο ΥΕΘΑ τόνισε ότι με την σημερινή παρουσία του στη Λήμνο, εκφράζει τον βαθύτατο σεβασμό στην αφοσίωση και στον επαγγελματισμό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που αποτελούν τους φρουρούς της εθνικής επικράτειας αλλά και τους συμπαραστάτες της ελληνικής κοινωνίας σε καθε δυσκολία και ευχήθηκε από καρδιάς σε ολα τα στελέχη και τις οικογένειές τους να είναι χαρούμενοι, με υγεία και ευτυχία το 2024.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Δένδιας, επισκέφτηκε την κανονιοφόρο «Πολεμιστής», στον λιμένα της Μύρινας, ενώ έπειτα, θα μεταβεί στον I.N. Αγίας Τριάδος στην Μύρινα, όπου θα παραστεί στη δοξολογία για το νέο έτος και στη συνέχεια θα βρεθεί στο στρατόπεδο «YΠΛXOY ΔHMHTPIOY KAPΔAMHΛA», όπου θα γευματίσει με στελέχη και στρατεύσιμους της 88 ΣΔI.