«Εισβολή» στο ΥΠΕΘΑ! Χαμός από παιδιά που μπήκαν για να πουν τα κάλαντα της κρίσης

“Εισβολή” στο ΥΠΕΘΑ. Οι “εισβολείς” είναι πιτσιρίκια διαφόρων ηλικιών οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν όσο περισσότερο χαρτζιλίκι μπορούν και να πετύχουν στόχους που άλλες χρονιές ήταν δεδομένοι.

Αυτό που γίνεται φέτος στο ΥΠΕΘΑ όπως μας μεταφέρουν αξιωματικοί που βρίσκονται εκεί είναι πρωτόγνωρο. “Κάθε χρόνο κάποιοι στρατιωτικοί και πολιτικοί υπαλληλοι έφερναν τα παιδιά τους να πουν τα καλάντα για το καλό. Φέτος τα έχουν φέρει σχεδόν ΟΛΟΙ”, έλεγε έκπληκτος από τη μαζικότητα της “πιτσιρικαρίας” αξιωματικός!

Οι Αρχηγοί και τα επιτελικά τους γραφεία δεν είχαν πάρει από νωρίς χαμπάρι την “εισβολή” και άρχισαν να δίνουν στις πρώτες “ομάδες κρούσης” πέντε ευρώ . Όταν κατάλαβαν τι έχει γίνει άρχισαν να ψάχνουν …για ψιλά!

Δείγμα των καιρών όχι απαραίτητα κακό, αλλά σίγουρα ενδεικτικό της κατάστασης. Καλό είναι να μαθαίνουν τα πιτσιρίκια πόσο δύσκολα βγαίνουν τα χρήματα και πόσο δύσκολο είνα να εκπληρώσεις ένα όνειρο. Ακόμη κι αν αυτό είναι ένα χριστουγεννιάτικο παιχνίδι. Κακό είναι ότι πάρα πολλά απ΄ αυτά τα παιδιά παίρνουν το μάθημα σε συνθήκες πολύ σκληρές.

Όσο για τους κυρίους Αρχηγούς; Ας ανοίξουν τα μυστικά κονδύλια για να δώσουν στα παιδιά λιγη χαρά. Να πιάσουν πραγματικλα τοπο κι αυτά…

Διαβάστε ακόμη:

Χριστούγεννα με δανεικά για τους στρατιωτικούς – Ποιο είναι το μεγάλο παράπονο

Χρήματα δεν υπάρχουν ,παράσημα πολλά ακόμη και με κοστούμι σε απόστρατους