Επίσκεψη Γεννηματά στο ΓΝΑ

Επίσκεψη στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) συνοδευομένη από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο  Τουρνά, πραγματοποίησε σήμερα η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά.
Η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε από τη Διοίκηση του νοσοκομείου για το έργο που επιτελεί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με κυρίαρχο το πρόβλημα των χρεών του ΕΟΠΥΥ.
«Είναι γνωστή η άρτια επιστημονική γνώση και εκπαίδευσή σας καθώς και η προσήλωσή σας στον ασθενή, γεγονός που σας  τοποθετεί στην πρώτη κλίμακα των νοσοκομείων στην Ελλάδα. Ο συνδυασμός του ρόλου σας ως Αξιωματικών και  Υγειονομικών δίνει ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στην έννοια του λειτουργήματος το οποίο έχετε αποδείξει ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό της οικονομικής κρίσης, ότι  τιμάτε», σημείωσε η κα Γεννηματά.
            «Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να βοηθήσουμε να επιλυθούν τα προβλήματα. Το ζήτημα των χρεών του ΕΟΠΥΥ προς το νοσοκομεία όσο και αυτό της ανανέωσης του τεχνολογικού εξοπλισμού είναι καίρια και θα έχετε την άμεση υποστήριξη και παρέμβαση  της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου», συμπλήρωσε η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας.