“Ηχηρό” μήνυμα του ΑΝΥΕΘΑ για την υπόθεση Παπαντωνίου μέσω Twitter – ΦΩΤΟ

Ισχυρές δηλώσεις του Παναγιώτη Ρήγα.

“Ηχηρό” μήνυμα του ΑΝΥΕΘΑ για την υπόθεση Παπαντωνίου μέσω Twitter – ΦΩΤΟ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, έστειλε ένα “ηχηρό” μήνυμα για τις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση του πρώην ΥΕΘΑ Γιάννου Παπαντωνίου.

Ειδικότερα, ο ΑΝΥΕΘΑ δήλωσε ότι :

“Το γεγονός ότι δύο πρώην υπουργοί Εθνικής Άμυνας έχουν ο ένας καταδικαστεί -όπως και συνεργάτες του- και ο άλλος προφυλακιστεί, σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να σκιάσει το κύρος των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των ανθρώπων που τις υπηρετούν.

Ωστόσο, δεν παύει να είναι κάτι δυσάρεστο αλλά και ταυτόχρονα να λειτουργεί λυτρωτικά για όσους καθημερινά πασχίζουν για την υπόθεση της Εθνικής Άμυνας.

Η ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, πολιτική και φυσική, έχει το υψηλό καθήκον να εμπνέει ους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων στην αποστολή τους, αλλά και με το παράδειγμά της να λειτουργεί ως φάρος και σημείο αναφοράς.

Οι εξαιρέσεις δεν ακυρώνουν αλλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.”

Δείτε την ανάρτηση ΑΝΥΕΘΑ στο Twitter :

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ