Ιωάννινα: Τραυματίας αστυνομικός μετά από ένοπλη συμπλοκή με εμπόρους ναρκωτικών

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Ιωάννινα: Τραυματίας αστυνομικός μετά από ένοπλη συμπλοκή με εμπόρους ναρκωτικών

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, από χθες, στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή του Πωγωνίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών που μετέφεραν χασίς και οι οποίοι συνεπλάκησαν με άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, αργά χθες το απόγευμα, στο πλαίσιο εξακρίβωσης πληροφορίας για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου στην ευρύτερη περιοχή του Πωγωνίου Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, περιπολούσαν σε δύσβατη δασική περιοχή της Βήσσανης Πωγωνίου και δέχθηκαν αιφνίδια πυρά από καλάσνικοφ.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 39χρονος Αλβανός και ελαφρά στο χέρι ένας αστυνομικός.

Στο σημείο της συμπλοκής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 13 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 166 κιλών και 200 γραμμαρίων, καθώς και δύο πολεμικά όπλα καλάσνικοφ.

Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα».

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ