OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Καιρός σήμερα: Η «Πηνελόπη» φέρνει νεφώσεις βροχές και καταιγίδες – Live εικόνα

26/11/2018 - 06:30
καιρός
Share on FacebookShare on Twitter

Περιμένουμε νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις, κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και τη δυτική Κρήτη. 

Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Αναλυτικά η πρόγνωση για ολόκληρη τη χώρα

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το απόγευμα με εκ νέου τοπικές βροχές τη νύχτα στα δυτικά.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με εξασθένηση το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες, με ύφεση των φαινομένων από το μεσημέρι.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ζάκυνθος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες μέχρι το μεσημέρι κατά τόπους θα είναι ισχυρές.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες με σταδιακή ύφεση των φαινομένων από τα δυτικά. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, με εξασθένηση από το απόγευμα.
Άνεμοι: Νότιοι 3 με 5 και στα ανατολικά 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα δυτικά σε νοτιοδυτικούς με βαθμιαία εξασθένηση στα ανατολικά.
Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, ΄Γπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων κατά τόπους από το απόγευμα.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα νοτιά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα ανατολικά και τα νοτιά σποραδικές καταιγίδες. Ωστόσο από το μεσημέρι στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα θα υπάρχουν διαστήματα βελτίωσης με εκ νέου βροχές από το βράδυ.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 στα ανατολικά και τα νοτιά 5 με 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με εξασθένηση το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες στη δυτική Κρήτη πιθανώς κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα στις Κυκλάδες και από το βράδυ στην Κρήτη.
Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με εξασθένηση το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες αρχικά στα νησιά του ανατολικού αιγαίου και βαθμιαία στα Δωδεκάνησα κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
Άνεμοι: Στα Δωδεκάνησα νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Tags: ΚΑΙΡΟΣΠΡΟΓΝΩΣΗ

Related Posts

Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Το SAFE είναι μόνο η αρχή – Πρέπει να παραταθεί η προθεσμία και να αυξηθούν τα κονδύλια για επενδύσεις

07/02/2026 - 18:11
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας από την Ουάσινγκτον: «Ελλάδα και Ισραήλ δεν αποκλείουν την Τουρκία – Δεν βοηθά στον διάλογο η λογική της Γαλάζιας Πατρίδας»

04/02/2026 - 19:34
F-35 - Δένδιας - Χέγκσεθ
ΥΕΘΑ

Συνάντηση Δένδια και Χέγκσεθ στο Πεντάγωνο: Στο επίκεντρο F-35 και εξοπλιστικά

03/02/2026 - 22:49

Διαβάστε Επίσης

Ο Σμήναρχος είχε τετ α τετ με Κινέζο σύνδεσμο στην Αθήνα – Οι θέσεις «κλειδιά» και οι σχέσεις με απόστρατους [vid]

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» πληρωμών από τις 9 έως τις 13 Φεβρουαρίου

Δένδιας: Το SAFE είναι μόνο η αρχή – Πρέπει να παραταθεί η προθεσμία και να αυξηθούν τα κονδύλια για επενδύσεις

Πολεμική Αεροπορία: Οι 330 και 347 Μοίρες εντυπωσίασαν με F-16 στο Tactical Leadership Programme του NATO

Ρωσία: Καταστροφικές επιθέσεις ουκρανικών drones σε στρατιωτικά εργοστάσια και διοικητικά κέντρα [vids]

Washington Post: Η «πυρηνική κόντρα» ΗΠΑ με Κίνα και το ρευστό status quo μετά την εκπνοή της New START

Ζελένσκι: Με 400 drones και 40 πυραύλους επιτέθηκε η Ρωσία – Τα ουκρανικά πυρηνικά εργοστάσια μείωσαν την παραγωγή τους

Ρωσία: Συνελήφθησαν και θα ανακριθούν δύο ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του αντιστράτηγου Αλεξέγεφ

Top News

Αννίτα Πάνια και Νίκος Σαμοΐλης εμφανίστηκαν μαζί στη ραδιοφωνική της εκπομπή μετά τις φήμες χωρισμού

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Παύλος Ντε Γκρες με γαλανόλευκη γραβάτα, η Μαρί Σαντάλ και ο Νικόλαος Ντε Γκρες στην τελετή έναρξης

Καρυστιανού για την τραγωδία στη Χίο: «Η λέξη εισβολή μετατράπηκε σε εισβολείς, οτιδήποτε λέω δολίως παρερμηνεύεται»

Το ραντεβού του σμήναρχου με τον Κινέζο σύνδεσμό του στην Αθήνα, οι σχέσεις με απόστρατους και οι συγγενείς που «πέφτουν από τα σύννεφα»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert