Καμμένος η επιστροφή: Γιατί ο ΥΕΘΑ πρέπει να στείλει λουλούδια στους πολιτικούς του αντιπάλους

Πάνος Καμμένος η επιστροφή. Μια επιστροφή που για να είμαστε όλοι μας ειλικρινείς ελάχιστοι ανέμεναν. Ανάμεσα σ΄αυτούς τους λίγους που την πίστευαν ο ίδιος ο Καμμένος και μερικοί συνεργάτες του. Γι΄ αυτό και η επιστροφή ήταν πιο …γλυκιά.

Ο Καμμένος έχει πιάσει το μήνυμα . Η “δεξαμενή” των ψηφοφόρων του από τις ΕΔ “άντεξε”. Κατά τη γνώμη μας πρέπει να στείλει …λουλούδια με ευχαριστήριο σημείωμα σ΄ όλους τους πολιτικούς τος αντιπάλους! Ούτε ένας απ΄ αυτούς δεν βρήκε το χρόνο -και τη διάθεση;- να πει ΜΙΑ κουβέντα για τις ΕΔ και τους στρατιωτικούς. Το “προεκλογικό γήπεδο” στο χώρο των ΕΔ έμεινε ανοιχτό για τον Καμμένο, ο οποίος ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε στα θέματα των στρατιωτικών. Απολογούμενος θέλετε να πείτε για το γεγονός ότι δεν υλοποίησε την απόφαση του ΣτΕ; Ακόμη κι έτσι πάντως μίλησε για κατι που απασχολεί τους στρατιωτικούς. Από τους οποίους κάποιοι τον προτίμησαν και τον κράτησαν στη Βουλή.

Στις φωτογραφίες του Νίκου Παναγιωτόπουλου η τελετή παράδοσης παραλαβής από τον πτέραρχο Γιάγκο στον Πάνο Καμμένο.

Ο αρχηγός Κωσταράκος ήταν εκεί! Οι στολές ρετρό του αγήματος στο ΥΠΕΘΑ τον θυμίζουν.

Κόκκινο χαλί ,άγημα και μπάντα . Σκηνικό γνώριμο τα τελευταία χρόνια στο ΥΠΕΘΑ. Η συχνότητα με την οποία αλλάζουν υπουργοί ασύλληπτη!

Καμμένος με τον Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη. Σ΄ αυτές τις εκλογές κρίθηκε το μέλλον και των δύο.