Καμμένος: «Η πρώτη μου υπογραφή στην νέα θητεία είναι το επίδομα παραμεθορίου»

“Η πρώτη υπογραφή που θα βάλω σήμερα θα είναι για το επίδομα παραμεθορίου”. Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στην τελετή παράδοσης παραλαβής στο ΥΠΕΘΑ.

Ο κ.Καμμένος έδωσε εντολή στους Αρχηγούς να βρεθούν άμεσα τα χρήματα, κάτι που όπως λένε οι πληροφορίες έχει γίνει. Και πως έχει γίνει; Τα τελευταία προεκλογικά 24ωρα έγινε προσπάθεια να δοθεί το επίδομα παραμεθορίου. Τα κομματικά προεκλογικά παιχνίδια δεν το επέτρεψαν . Αρχηγός βρέθηκε σε “διασταυρούμενα κομματικά” πυρά με τους μεν να λένε ότι πρέπει να δοθεί το επίδομα και τους δε να λένε ότι αν αυτό γίνει θα είναι “υποστήριξη του Καμμένου και των ΑΝΕΛ”. Την πλήρωσαν -πρόσκαιρα απ΄ ότι φαίνεται- οι στρατιωτικοί.

Καλό είναι που θα δοθεί το επίδομα δεν τίθεται προς συζήτηση. Αναμένουν όμως οι στρατιωτικοί πολλά περισσότερα και κυρίως πιο…μόνιμα μέτρα που θα ανακουφίσουν την καθημερινότητά τους. Πολλά απ΄ αυτά δεν απαιτούν λεφτά .Θέληση και δουλειά χρειάζονται,που ελπίζουμε να υπάρξουν.

Ο Καμμένος φυσιολογικά ήταν ευτυχής. Η εκλογική αναμέτρηση για τους ΑΝΕΛ ήταν …θρίλερ. Κι έχει κατανοήσει απ΄ ότι φαίνεται ότι αυτοί που τον κράτησαν στη Βουλή είναι -σε σημαντικό βαθμό- οι στρατιωτικοί.