OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Καμμένος: Ποιος είναι ο αχάριστος ΑΝΕΛίτης και πότε θα γίνει το ραντεβού με τον Τσίπρα

15/10/2018 - 05:43
Share on FacebookShare on Twitter

 Η επιστροφή Καμμένου από την Αμερική χτυπάει το καμπανάκι για τον νέο γύρο στο ρίνγκ της αντιπαράθεσης.Κατά τους πρώτους γύρους, ο ΥΕΘΑ, ένεκα και της αποστάσεως, αναγκάστηκε να παίξει τόσο άμυνα όσο και επίθεση μέσω Twitter. Σε πρώτο χρόνο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας,αναμένεται να ρίξει τις πρώτες οβίδες στην συνέντευξή που παραχωρεί σήμερα στην ΕΡΤ.

Σε αυτήν αναμένεται με ενδιαφέρον το εάν θα αποκαλύψει τον επιχειρηματία που υποστήριξε ότι βρίσκεται πίσω από την Εφημερίδα των Συντακτών, ανοίγοντας έτι περαιτέρω τα χαρακώματα, που δημιούργησε το πρωτοσέλιδο της με αφορμή τις δηλώσεις στις οποίες προέβη μετά τη συνάντηση με τον ΥΠΑΜ των ΗΠΑ. Σε αυτό το πεδίο, παρότι με βάση την αρχική ανάγνωση, θεωρείτο δεδομένο ποιο είναι το επιχειρηματικό κέντρο που καταγγέλλει ο υπουργός, ωστόσο ακόμη και οι στενότεροι συνεργάτες του δεν το επιβεβαίωναν,επιτείνοντας τον πέπλο μυστηρίου.

Από την άλλη βέβαια δεν αποκλείεται και για το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά το κυριότερο για το θέμα των αμερικανικών βάσεων και τον “ευρύ” ντόρο που προκάλεσε ο τρόπος αναπαραγωγής τους, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να προχωρήσει σε μια έκτακτη συνέντευξη τύπου.

Ο αχάριστος ΑΝΕΛιτης

Επιπλέον ο ΥΕΘΑ, έχει ρίξει και την προειδοποιητική βολή, ότι θα τελειώσει το σήριαλ με τις εντός των ΑΝΕΛ διαφοροποιήσεις. Ήταν χαρακτηριστική η αποστροφή του στο διάλογο που είχε με το στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Μιχαλίτση στο Twitter. «Δεν θα ανεχτώ όμως Κώστα πια την αχαριστία ανθρώπων που βάλαμε σε θέσεις κλειδιά χωρίς να εχουν εκλεγεί και στα ζόρικα πήγαν απέναντι. Όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα είναι μόνο για τους ζόρικους που άντεξαν. Ως εδώ αρκετοί έγιναν μάγκες στην πλάτη μας…”

Αρκετοί εκτίμησαν ότι στόχευσε εναντίον του υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ. Ερωτηθείς προ ημερών, ο κ. Κουίκ, εάν συμφωνεί με τις δηλώσεις Καμμένου, για το plan b στα Σκόπια, ο κ. Κουίκ είχε δηλώσει πως «κατ’ αρχήν το ΥΠΕΞ μέσω του αναπληρωτή υπουργού του, κ. Κατρούγκαλου, έδωσε την απάντηση που έδωσε, και νομίζω ότι εκεί μπορώ να το σταματήσω».

Το ραντεβού με Τσίπρα

Θολό είναι και το τοπίο γύρω από τον χρόνο πραγματοποίησης του ραντεβού του Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό. Η ασφαλέστερη πρόβλεψη θέλει και αυτήν την συνάντηση να έχει τα γνωστά χαρακτηριστικά αιφνιδιασμού. Ωστόσο πηγές προσκείμενες στον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, και υπουργό Εθνικής Άμυνας, αρκούνταν να επισημάνουν ότι Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος συναντώνται σε σταθερή βάση.

Tags: ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣΚΑΜΜΕΝΟΣΤΑΞΙΔΙ ΗΠΑ

Related Posts

δένδιας
ΥΕΘΑ

Ο Νίκος Δένδιας στην Ιαπωνία: Στο επίκεντρο τα θαλάσσια drones και τα υποβρύχια όπλα

03/12/2025 - 16:54
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Υλοποιούμε πλέγμα δράσεων για τα Άτομα με Αναπηρία στο πλαίσιο της Στρατιωτικής Οικογένειας

03/12/2025 - 10:35
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Ο Δένδιας στις Βρυξέλλες – Συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Σουηδίας για την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας [pics, vid]

01/12/2025 - 21:12

Διαβάστε Επίσης

Η Νορβηγία θα αγοράσει ακόμη δύο υποβρύχια από την Γερμανία και πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Τουρκία δεν μπορεί να μπει στο SAFE – Το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να γίνει το ΑΣΣ»

123 γαλλικά τεθωρακισμένα Serval και 92 Griffon αποκτά το Βέλγιο, με κόστος 1,15 δισ. ευρώ

Λίβανος: Kαλεί τον ΟΗΕ να ασκήσει πιέσεις στο Ισραήλ για να σεβαστεί την εκεχειρία με την Χεζμπολάχ

PULS: Πέρασε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής η αγορά των 36 ισραηλινών ΠΕΠ

Επίσκεψη Πούτιν στην Ινδία: Στο επίκεντρο το ρωσικό πετρέλαιο, οι S-400 και τα Su-57

Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν: «Μήνυμα ισχύος» με ναυτικές ασκήσεις στον Κόλπο – Εκτόξευσαν βαλλιστικούς και πυραύλους cruise [vid]

Γερμανία: Πέρασε από την Μπούντεσταγκ η νομοθεσία για τη στρατιωτική θητεία – Ποιες αλλαγές προβλέπει

Top News

Έφηβος στη Βρετανία για την εξάρτησή του από την κεταμίνη: «Ξεκίνησα στα 13, έφτασα να παίρνω 11 γραμμάρια την ημέρα»

«Προσοχή, Netflix»: Ξένοι αναλυτές για τις προκλήσεις και τους κινδύνους του mega-deal με τη Warner Bros

Κόνι Μεταξά - Τάσος Ξιαρχό: «Κάποιοι κρύβουν την πραγματικότητα για να αρέσουν στον κόσμο» υποστηρίζει η τραγουδίστρια

Οι αγρότες έχουν κόψει με μπλόκα 3 σημεία στην Αθηνών - Λαμίας: Δυόμιση ώρες παραπάνω το ταξίδι για Θεσσαλονίκη

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert