Καμμένος: Ζητώ την στήριξη των συμμάχων για την άμεση απελευθέρωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών

«Ζητώ την στήριξη των φιλων και Συμμάχων για την άμεση απελευθερωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανουπολης. Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους μας», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μετά το πέρας της παρέλασης.

Μεταξύ άλλων ο ΥΕΘΑ είπε: «Θέλω να συγχαρώ την ηγεσία, τους αξιωματικούς τους υπαξιωματικούς, τους στρατιώτες καις τους εθνοφύλακες για την σημερινή παρέλαση. Την ημερα που οι Έλληνες γιορτάζουμε την δύναμη του ελληνικού λαού να αντιστέκεται και να νικά, οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ειναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. Όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την ελληνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε», τόνισε ο κ Καμμένος προσθέτοντας οτι «Όσοι σκέφτονται για μεγάλες οθωμανικές αυτοκρατορέες θα πρεπει να σκέφτονται και το 1821».

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ειναι έτοιμες να διασφαλίσουν την ειρήνη.» 

«Ζητώ την στήριξη των φιλων και συμμάχων για την άμεση απελευθέρωση των δυο ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές Αδριανουπολης. Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους και τους συμμάχους μας. Και πρεπει να καταλάβει η Τουρκία οτι μπορεί να στέλνουμε μηνύματα ειρήνης αλλα τέτοιου είδους συμπεριφορές την απομονώνουν», υπογράμμισε ο ΥΕΘΑ.