Κικίλιας για Κοτζιά: Είναι υπό την επήρεια της προσωπικής του έπαρσης

Μαίνεται η σφοδρή αντιπαράθεση του τομεάρχη Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλη Κικίλια και του υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά. «Ο κ Κοτζιάς είναι υπό την επήρεια της προσωπικής του έπαρσης» ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter ανταπαντώντας στην άκρως αιχμηρή διαρροή κύκλων του υπουργού εξωτερικών ότι «Ίσως βρισκεται υπό την επήρεια του υπερβάλλοντος αντιπολιτευτικού ζήλου της παράταξής του.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έγραψε; Ο κ. Κοτζιάς είναι υπό την επήρεια της προσωπικής του έπαρσης.
Διαπραγματεύεται μυστικά, αντίθετα στη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας και το μόνο που έχει μέχρι στιγμής να επιδείξει είναι μια κόκκινη γραβάτα στον κ. Ερντογάν.  Δεν το λες και Good Diplomacy. Ε;

Εχθές οι κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών είχαν αναφέρει: «Αν με τον όρο «μπακαλόχαρτα»- επισήμαναν κύκλοι του ΥΠΕΞ- ο κ. Κικίλιας εννοεί κείμενα που έχουν εκπονηθεί με ιδιαίτερη επιμέλεια από υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών με υψηλή επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση, τότε λυπούμαστε για την έλλειψη κρίσης του. Ίσως βρισκεται υπό την επήρεια του υπερβάλλοντος αντιπολιτευτικού ζήλου της παράταξής του. «Επήρεια» είναι μάλιστα μια λέξη που οφείλει να εμπεδώσει, ιδιαίτερα εφόσον προτίθεται να επανέλθει με ερώτηση επί θεμάτων θαλασσίων ζωνών…»