Κουμουτσάκος σε Τσίπρα για Σκοπιανό: Πες στους πολίτες τις κόκκινες γραμμές

Επίθεση στην κυβέρνηση για τις διαπραγματεύσεις στο Σκοπιανό εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εξωτερικών και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος. Ο κ. Κουμουτσάκος σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού της γείτονος αλλά και του επικεφαλής της Σκοπιανής διπλωματίας επισήμανε ότι αμφότεροι καθόρισαν με σαφήνεια τις δικές τους κόκκινες γραμμές, τονίζοντας δηκτικά ότι: «Με άλλα λόγια, αλλάζουν ταμπέλες δρόμων, αλλά όχι θέσεις»

Στρέφοντας τα βέλη του κατά της διαπραγματευτικής ομάδας και προσωπικά του πρωθυπουργού, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διερωτάται: τι κάνει η Κυβέρνηση.» και προσθέτει: «Ο κ. Τσίπρας, οφείλει, να πει στους πολίτες ποιες ακριβώς είναι οι κόκκινες γραμμές της Κυβέρνησης για να επιτρέψει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση»

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου είναι η ακόλουθη:

«Ο Πρωθυπουργός και ο Υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων καθόρισαν με σαφήνεια τις δικές τους κόκκινες γραμμές. Δεν διαπραγματεύονται ούτε αλλαγή στο Σύνταγμά τους, ούτε τη δήθεν μακεδονική τους εθνότητα.

Με άλλα λόγια, αλλάζουν ταμπέλες δρόμων, αλλά όχι θέσεις.

Το ερώτημα, όμως, είναι τι κάνει η Κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας, οφείλει, να πει στους πολίτες ποιες ακριβώς είναι οι κόκκινες γραμμές της Κυβέρνησης για να επιτρέψει την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση».