Ο Πάνος Καμμένος διέγραψε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ και τον Βασίλη Κόκκαλη

Εκτός ΚΟ των ΑΝΕΛ και ο Βασίλης Κόκκαλης. Αυτό ανακοίνωσε με νέα ανάρτηση του στο Twitter, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Μετά την διαγραφή της Υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έθεσε εκτός της ΚΟ των ΑΝΕΛ και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη.

Στην ανάρτηση του ο κ. Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά: »Ο Βασίλης Κόκκαλης παρότι βρίσκεται σε στάδιο διαπραγμάτευσης για την ψήφο του στο Εθνικό θέμα από την Κίνα αρκεί η πρόθεση για ανταλλαγή θέσης προκειμένου να απομακρυνθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».


Νωρίτερα το Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης με ανακοίνωση του είχε δηλώση την πρόθεση του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση και ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο κ Κόκκαλης, δήλωσε ότι δεν θα απαντήσει σε όσες επιθέσεις και αν δεχθεί από τον Π. Καμμένο, τονίζοντας ” δεν ανταλλάσσω καρέκλα με το όνομα της Μακεδονίας” ενώ πρόσθεσε ότι “αν ήθελαν οι ΑΝΕΛ να μπλοκάρουν τη Συμφωνία, θα ζητούσαν εκλογές”.

Στην επιστολή με την οποία ενημέρωνε πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δήλωσε πως αυτή η κυβέρνηση πρέπει να έχει από την ιστορία την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο της καθώς πιστεύει ότι θα αποκαταστήσει την κανονικότητα στη χώρα και θα απομακρύνουν κάθε σενάριο αποσταθεροποίησης.

φωτογραφία αρχείου Eurokinissi