Ο Σαμαράς έφυγε ο Τσίπρας ήρθε δις αλλά στο Μαξίμου οι αξιωματικοί «γλάστρες» παραμένουν

Δεύτερη φορά “Αριστερά” και στο Μαξίμου τίποτα δεν έχει αλλάξει σ ΄ ότι αφορά στη νοοτροπία με την οποία αντιμετωπίζονται οι ΕΔ. Ο ένοικος άλλαξε και φαίνεται ότι του αρέσει να έχει στελέχη των ΕΔ “σούζα” στη μαρμάρινη σκάλα του Μαξίμου ,για να υποδέχεται μαζί τους τους επίσημους επισκέπτες. Η φωτογραφία φαίνεται ότι είναι πιο εντυπωσιακή αν έχει στο “κάδρο” της και μερικούς στρατιωτικούς. Ως ντεκόρ…

Ο Εθνικός Ύμνος με ουρλιαχτό ,οι στολές ρετρό, οι ζώνες λεόντων κι άλλων άγριων ζώων , τα νέα εθνόσημα και οι εικόνες Αγίων, αποτελούν ιδέες που υλοποίησε ο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος έχοντας το πράσινο φως “δεξιών” ΥΕΘΑ υπό τις διαταγές των οποίων υπηρέτησε. Ειδικά επί Πάνου Παναγιωτόπουλου ευδοκίμησαν όλα αυτά.

Με την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας από την “Αριστερά” όλοι πίστευαν ότι αυτές οι τουλάχιστον αμφιλεγόμενες “παρεμβάσεις” θα πήγαιναν στο καλάθι των αχρήστων.

Ο Αλέξης Τσίπρας στον χώρο της Εθνικής Άμυνας όμως διαρκώς μας εκπλήσσει. Δυσάρεστα είναι η αλήθεια.

Και στη …πρώτη φορά και στη δεύτερη φορά Αριστερά δείχνει ότι δεν μπορεί να καταλάβει τι ενοχλεί και τι όχι τους ανθρώπους των ΕΔ. Όχι δεν είναι μόνο το γεγονός ότι δεν τους έδωσε το υπόλοιπο 50% των χρημάτων που δικαιούνται. Αυτό αρκετοί έχουν αρχίσει να το ξεγράφουν. Ήλπιζαν όμως ότι η “πρώτη φορά Αριστερά” θα έδειχνε τον σεβασμό που αναλογεί στα στελέχη των ΕΔ . Κι όταν δεν είδαν κάτι τέτοιο να συμβαίνει τον δικαιολόγησαν με το επιχείρημα της απειρίας,το οποίο κατά τη γνώμη μας δεν πρέπει να λαμβάνεται υπ΄ όψιν σ΄ ότι έχει να κάνει με τις ΕΔ. Πίστεψαν -κάποιοι- ότι στη … δεύτερη φορά “Αριστερά” τέτοιου είδους απρέπειες ,όπως να κάνεις “γλάστρες” αξιωματικούς θα τελείωναν οριστικά.

Φαίνεται όμως ότι και στον Αλέξη Τσίπρα , αρέσει η στολή. Όχι αυτό που αντιπροσωπεύει ή αυτό που θα κληθεί να υπερασπίσει αν χρειαστεί. Του αρέσει το …ντεκόρ. Όπως και στους προηγούμενους.

ΥΓ . Τσάμπα πήγε το γαρύφαλλο στο σκοπευτήριο της Καισαριανής Αλέξη…