Πάνος Καμμένος: Για ποιον χτυπάει η «καμπάνα» του ΥΕΘΑ στο Twitter

Χτυπάει για κάποιον η καμπάνα του ΥΕΘΑ στο twitter ή ακόμη ένα «μήνυμα ισχυρού συμβολισμού». Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος αναδημοσίευσε το πρωτότυπο «τιτίβισμα» του υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, τροφοδοτώντας έτσι σενάρια αναφορικά με το έαν και ποιους αποδέκτες είχε, αυτή η αναδημοσίευση που έκανε. 

Το tweet του αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας περιλαμβάνει ένα βίντεο, το οποίο ήδη έχει περισσότερες από 20.000 προβολές, με το διπλό hashtag #CleanOffYourDeskDay και #KnowYourMil και τη λεζάντα:  »Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσετε τη νέα σας χρονιά με έναν καθαρό και ξεκάθαρο χώρο εργασίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά και ίσως να σας δώσει μια αίσθηση γαλήνης.«

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί μια γυναίκα στρατιωτικός σε μια από τις υπηρεσίες του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, η οποία κάνει πράξη μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα το ένα από τα δυο hashtag και συγκεκριμένα το #CleanOffYourDeskDay, δηλαδή την ημέρα καθαριότητας του γραφείου.