Ποια κίνηση Καμμένου προκαλεί ερωτήματα – Τι «πέρασε» με Προεδρικό Διάταγμα

Προεδρικό Διάταγμα για την οργάνωση και λειτουργία “Γραφείου Νομθετικής Πρωτοβουλίας του ΥΠΕΘΑ”, “πέρασε” ο Πάνος Καμμένος, με υπογραφή του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου. Το Προεδρικό Διάταγμα συνυπογράφουν ο Πάνος Καμμένος αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης.

Η λειτουργία αυτής της υπηρεσίας αιτιολογείται απ΄ όσους βλέπουν θετικά την πρωτοβουλία Καμμένου ως μια προσπάθεια για καλύτερο συντονισμό του νομοθετικού έργου και των τριών υπουργών που αποτελούν την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ. Επειδή όμως υπάρχουν και οι άλλοι που βλέπουν μάλλον με καχυποψία το θέμα, ακούγονται απόψεις για προσπάθεια “καπελώματος” του ΑΝΥΕΘΑ και του ΥΦΕΘΑ.

Οι σχέσεις των τριών υπουργών δεν είναι κακές ,θα το επαναλάβουμε. Το γεγονός ότι έχουν διαφορετικές απόψεις σε αρκετά θέματα δεν έχει ακόμη προκαλέσει προβλήματα . Τουλάχιστον προβλήματα που να έχουν δημοσιοποιηθεί.

Επειδή σ΄ αυτές τις “διφορούμενες” υποθέσεις το καλύτερο είναι ο καθένας να έχει όλες τις πληροφορίες για να βγάζει συμπεράσματα, μπορείτε ΕΔΩ να διαβάσετε το μικρό σε έκταση Προεδρικό Διάταγμα.