OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Ψυχροπολεμικό κλίμα στην Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

07/02/2019 - 11:00
Share on FacebookShare on Twitter

 Συνεδριάζουν στη Βουλή όσοι έχουν μείνει στους ΑΝΕΛ. Παρών (για λίγο) και ο -αμίλητος- Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Ούτε καλημέρα δεν είπε με τον Πάνο Καμμένο. Μόνο ο Αριστείδης Φωκάς του απηύθυνε το λόγο. Βαρύ το κλίμα για τον βουλευτή μετά την απόφαση να καθυστερήσει την παραίτησή του.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει στη Βουλή η νέα μάχη και η συζήτηση για την επικύρωση της ένταξης στο ΝΑΤΟ της «Βόρειας Μακεδονίας», συνεδριάζουν υπό τον Πάνο Καμμένο όσοι… βουλευτές έχουν απομείνει στους ΑΝΕΛ. Πριν από λίγο αποχώρησε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος του ζήτησε να έχει παραδώσει την έδρα έως αύριο το πρωί, διαφορετικά θα τον διαγράψει.

Σε ό,τι αφορά στον Τέρενς Κουίκ, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του ζήτησε να αποφασίσει αν θα γίνει μέλος της κυβέρνησης των αποστατών.

Προσερχόμενος στη συνεδρίαση, ο Πάνος Καμμένος έδωσε το… στίγμα της συνεδρίασης. «Δεν θα αργήσουμε» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Στη συνεδρίαση είναι και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος δεν είχε… όρεξη για κουβέντες και δεν είπε ούτε καλημέρα μπαίνοντας. Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είναι το πρόσωπο της συνεδρίασης (και των ημερών γενικότερα) εξαιτίας της απόφασής του να πάρει πίσω την απόφασή του παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα, ύστερα από παρέμβαση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση.

Το κλίμα για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο φαίνεται βαρύ. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις μπήκε στην αίθουσα όπου συνεδριάζει η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, οι υπόλοιποι βουλευτές σταμάτησαν τη συζήτηση. Ο κ. Παπαχριστόπουλος μπήκε αμίλητος και βλοσυρός και ενώ ο Αριστείδης Φωκάς τον ρώτησε τι κάνει, εκείνος δεν απάντησε. Έβαλε τα γυαλιά του και κοίταζε αμήχανος το κινητό του.

Ο Πάνος Καμμένος κάθισε στη μια πλευρά του τραπεζιού και ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος από την άλλη. Όταν οι δημοσιογράφοι τους επεσήμαναν ότι κάθισαν… απέναντι, η απάντησή τους ήταν «έτσι καθόμαστε πάντα».

Στη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ υπενθυμίζεται ότι συμμετέχουν, εκτός από τον Πάνο Καμμένο και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, οι: Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Κώστας Κατσίκης, Αριστείδης Φωκάς, Κώστας Ζουράρις, Νίκος Μαυραγάνης και Παναγιώτης Σγουρίδης.

Πηγή Newsit.gr

Tags: ΑΝΕΛΚΑΜΜΕΝΟΣ

Related Posts

Εθνικό Πλοίο
ΥΕΘΑ

Εθνικό Πλοίο: Θα εξυπηρετεί και το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα – Συνάντηση Δένδια και Κικίλια

20/03/2026 - 19:44
Patriot
ΥΕΘΑ

Δένδιας για την κατάρριψη ιρανικών πυραύλων από ελληνικούς Patriot στη Σ.Αραβία: «Είμαι περήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις»

19/03/2026 - 20:32
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Νέα «έφοδος» Δένδια: Επισκέφθηκε θαλάμους νεοσυλλέκτων στο 625 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού στα Ιωάννινα [pics]

19/03/2026 - 19:50

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1821 ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης με 2.000 άνδρες καταλαμβάνει τους λόφους της Καλαμάτας

«Οι πύραυλοι του Ιράν μπορούν να φτάσουν σε Λονδίνο, Παρίσι και Βερολίνο» προειδοποιεί το Ισραήλ [pic]

Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Οι βρετανικές βάσεις δεν θα χρησιμοποιηθούν για επιθέσεις στο Ιράν»

«Χτυπήσαμε ισραηλινό F-16» λένε οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν – Άγνωστο αν καταρρίφθηκε

Axios: Άφαντος ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ – CIA και Μοσάντ ψάχνουν απεγνωσμένα σημάδια ζωής του

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 27 Μαρτίου

Ισραήλ: «Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στην ιρανική πυρηνική εγκατάσταση της Νατάνζ – Δεν είχαμε συμμετοχή»

CENTCOM: «Έχουμε καταστρέψει πάνω από 8.000 στόχους του Ιράν – Δεν έχουν ναυτικό ούτε πετούν μαχητικά αεροσκάφη»

Top News

Επικό μπέρδεμα του Νίκου Μουρατίδη στο J2US με τον Steve Provis και τη Μαίρη Βυτινάρος

Σάκης Κατσούλης για Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Τελευταία ταλαιπωρείται στον ύπνο»

«Λύγισε» ο Γιώργος Καπουτζίδης στην πρεμιέρα του «Moments» της Ζέτας Μακρυπούλια

Δανάη Μπάρκα: Το βίντεο που την τράβηξε ο σύντροφός της στην παραλία, με φόντο το ηλιοβασίλεμα

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert