ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ κρίσεων! Σχεδιάζουν άσκηση λίγο πριν συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ για τις κρίσεις!

Το ΚΥΣΕΑ θα ετοιμάζεται να συνεδρίσει για τις κρίσεις και οι Ένοπλες Δυνάμεις θα βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού,γιατί όπως μαθαίνουμε την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ! Είναι τόσες πολλές οι ετοιμασίες και τόσο αφόρητη η πίεση στο προσωπικό των μονάδων που πρόκειται να εμπλακούν στον ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ …των κρίσεων ,που έχει διαρρεύσει η πρόθεση για την διεξαγωγή της άσκησης!

Δεν έχει ξαναγίνει και φαίνεται ότι ήταν καιρός να το ζήσουμε κι αυτό. Άσκηση λόγω…ΚΥΣΕΑ . Και μάλιστα ΚΥΣΕΑ για κρίσεις Αρχηγών . Κάθε λογικός άνθρωπος θα αναρωτηθεί αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά. Και είναι απολύτως δικαιολογημένη η απορία για όσους δεν έχουν δει ανώτατους αξιωματικούς να ζουν …στον πυρετό των κρίσεων. Είναι τόσο υψηλός αυτός ο πυρετός που η λογική χάνεται .Και κάποιοι πραγματικά πιστεύουν ότι μπορούν να αλλάφουν δεδομένα μ΄ έναν ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ!

Ποιος την πληρώνει; Το προσωπικό. Και σε δεύτερη φάση το υλικό των ΕΔ. Τις τελευταίες εβδομάδες και οι άνθρωποι αλλά και τα μέσα των ΕΔ έχουν κυριολεκτικά “λιώσει” από την πίεση και τον εκνευρισμό των ανώτατων κλιμακίων που τα θέλουν όλα και δεν δέχονται σε καμία περίπτωση αναφορές για βλάβες και ότι τέλος πάντων αποκαλύπτει προβλήματα και δυσχέρειες.

Αυτά τα ωραία συμβαίνουν παραμονές των κρίσεων στις ΕΔ. Ας τα ΄χουν υπ΄ όψιν τους όσοι καθήσουν γύρω από το τραπέζι του ΚΥΣΕΑ.

Διαβάστε ακόμη:

Οι «μπαρπάδες» έπιασαν δουλειά για τις κρίσεις!

Ο Καμμένος και οι «ακροδεξιοί» γκαφατζήδες του