Ποιοι εκθέτουν το Σαμαρά,παρουσιάζοντάς τον να είναι…αλλού!

Η εποχή της επικοινωνίας ,των τρικ , του χτυπήματος στη πλάτη και του “ετελείωσε”, πέρασε και δεν επιστρέφει. Η κυβέρνηση και τα κόμματα θα πρέπει να το καταλάβουν. Ειδικά η κυβέρνηση. Σ΄ ότι έχει να κάνει με τις Ένοπλες Δύναμεις , κάποιοι είναι βέβαιο ότι συνειδητά ή ασυνείδητα εκθέτουν τον πρωθυπουργό! Πως αλλιώς να εξηγήσει κάποιος διαρροές που παρουιάζουν τον Σαμαρά, να λέει απευθυνόμενος σε ΥΕΘΑ και Α/ΓΕΕΘΑ ότι …”κάτι πρέπει να κάνουμε” για τα μισθολογικά των στρατιωτικών!!!

Ακόμη κι όσοι δεν συμπαθούν πολιτικά ή και προσωπικά τον Σαμαρά δεν θα μπορουσαν να φανταστούν ότι θα έλεγε ότι …”κάτι πρέπει να κάνουμε” για την απόλυτη καταστροφή που έχουν επιφέρει στις Ένοπλες Δυνάμεις οι περικοπές. Και ο Σαμαράς δηλαδή δεν ξέρει τίποτα; Και ο υπουργός του επί της Άμυνας τι του λέει; Τώρα ξαφνικά ανακάλυψε ότι …κάτι πρέπει να κάνει. Ας σοβαρευτούμε…

Συνεπώς όσοι υποτίθεται έχουν την ευθύνη των “διαρροών” ,ας σταματήσουν να εκθέτουν το Μαξίμου με τέτοιες ανοησίες. Αν έχει να κάνει κάτι η κυβέρνηση για τους στρατιωτικούς και τις Ένοπλες Δυνάμεις, ας το κάνει ,χωρίς τέτοιες αστειότητες!