Στέλνουμε και φωτογράφο στις Βρυξέλλες μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ κύριε υπουργέ;

Εκτός από μάγειρα θα στείλουμε και φωτογράφο στο ευρωπαϊκό επιτελείο του Α/ΓΕΕΘΑ στις Βρυξέλλες; Οι πληροφορίες λένε ότι έχει προκηρυχθεί θέση και για φωτογράφο,με τις περισσότερες πιθανότητες να την πάρει η φωτογράφος που χρησιμοποιεί ήδη το ΓΕΕΘΑ.

Πλέον θα πρέπει να μας απαντήσει ο ίδιος ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος πόσα είναι διατεθειμένο το υπουργείο του να διαθέσει για την στελέχωση του εθνικού επιτελείου του Α/ΓΕΕΘΑ στην θέση που θα αναλάβει από τον Νοέμβριο,ως πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ. Εμπειρότατοι στρατιωτικοί με αρκετά χρόνια υπηρεσίας σε κρίσιμες νατοϊκές και άλλες θέσεις του εξωτερικού επισημαίνουν ότι ασφαλώς και πρέπει να έχει εθνικό επιτελείο ο Αρχηγός αλλά αυτό δεν μπορεί να ξεπρνά τα 7 με 8 άτομα. Ειδικά αυτή τη περίοδο που η χώρα περνά την περιπέτεια της χειρότερης οικονομικής κρίσης που γνώρισε στην ιστορία της.

Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος λοιπόν ,αλλά και ο νέος ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας που θα πρέπει να βάλει υπογραφές για τις μεταθέσεις υπαξιωματικών μήπως να μας πουν μέχρι ποιο ύψος η δαπάνη στήριξης του “ευρωπαϊκού επιτελείου” είναι ανεκτή από το δημόσιο ταμείο. Το οποίο θα υπενθυμίσουμε ότι δεν έχει βρει ακόμη ούτε ένα ευρώ να επιστρέψει στους στρατιωτικούς από τα χρήματα που το ανώτατο δικαστήριο της χώρας τους επιδίκασε.