Θεοδωράκης: «Να κόψουμε 100 εκατομμύρια από τις αμυντικές δαπάνες για τους αγρότες»!

Η λογική της “αγελάδας” που δεν είναι ιερή,αλλά χρησιμοποιείται μόνο για να την αρμέγουν διέπει όλο το κομματικό σύστημα της χώρας. Ακόμη και το πιο “φρέσκο”. Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με μεγάλη ευκολία βρήκε τη λύση για να ενισχυθούν οι αγρότες. “Έχουμε βρει 100 εκατομμύρια απο την Εθνική Άμυνα”, είπε!

Δεν γνωρίζουμε ποια είναι η ενημέρωση που έχει από το τμήμα Άμυνας του κόμματός του. Θα πρέπει μάλλον να έχει μια συνεργασία μαζί τους και να τους ζητήσει τα ποσοστά διαθεσιμοτήτων στην ΠΑ για παράδειγμα. Θα προτείναμε επίσης χωρίς κάμερες και δημοσιογράφους να κάνει μια επίσκεψη στην Τανάγρα και να συνομιλήσει με το προσωπικό. Να κατέβει μια βόλτα στον Ναύσταθμο και να κάνει το ίδιο. Αν μετά απ΄ όσα ακούσει και δει εξακολουθεί να μπορεί να κοιμάται ησυχος ,τοτε να ακούσουμε και τις απόψεις του για περικοπή στην Άμυνα υπέρ οποιουδήποτε άλλου κλάδου.

Δεν είναι θέμα το ποσό. Τα 100 εκατομμύρια έτσι κι αλλιώς θα βρεθούν και θα κοπούν. Που θα πάνε είναι άλλο θέμα. Πολύ αμφιβάλλουμε ότι θα πάνε στον αγροτικό τομέα ή οπουδήποτε αλλού για να πιάσουν τόπο. Στην μαύρη τρύπα του χρέους μας θα πάνε όπως όλα τ΄ άλλα.

Ο κ.Θεοδωράκης ίσως να έκανε αυτή την ατυχή αναφορά για να βρει την ευκαιρία να ασκήσει κριτική στον ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, για την συχνή χρήση εναέριων μέσων για τις μετακινήσεις του. Ας το έκανε απ΄ ευθείας κι ας μην ενέπλεκε τον χώρο των ΕΔ. Γιατί το προσωπικό τους που ζει κάθε μέρα το δράμα των περικοπών κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, δεν μπορεί να ακούει διαρκώς το επιχείρημα “θα κόψουμε από την Άμυνα” και θα …σωθούμε.