Τι είπε στην Γεννηματά ο Βαρδινογιάννης για την Άμυνα και γιατί προβλέπει “κάλπες το φθινόπωρο”

Με την ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά αλλά και την ανηψιά του και υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη δείπνησε προ ημερών ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.

Τι είπε στην Γεννηματά ο Βαρδινογιάννης για την Άμυνα και γιατί προβλέπει “κάλπες το φθινόπωρο”

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με την ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά αλλά και την ανηψιά του και υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη δείπνησε προ ημερών ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.

Το ενδιαφέρον του για τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι γνωστό και δεδομένο και όπως σημειώνει δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, ο κ. Βαρδινογιάννης σε συζήτηση που είχε με την Φώφη Γεννηματά επεσήμανε μεταξύ των αρνητικών της κυβέρνησης Σαμαρά,ότι επέτρεψε τις δραματικές μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις στρατιωτικών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ.Βαρδινογιάννης εμφανίστηκε γενικώς πολύ προβληματισμένος από τις επιδόσεις της κυβέρνησης για την οποία προέβλεψε ότι να δεν αλλάξει ρότα το φθινοπωρο θα αναγκαστεί να στήσει κάλπες.

Για όσους αναρωτιέστε για την πρόσκληση στις δύο κυρίες να εξηγήσουμε ότι με την κυρία Γεννηματά ο Β.Βαρδινογιάννης είχε πάντα άριστες σχέσεις . Με την Ο.Κεφαλογιάννη υπάρχει και συγγένεια. 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία - Εκογές
ΚΟΣΜΟΣ

Πώς μπορεί ο Πούτιν να αξιοποιήσει την εκλογική νίκη του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία»: Aπό τον πόλεμο στην Ουκρανία μέχρι την επιστράτευση

Παράλληλα, οι δυτικές χώρες καταδίκασαν τη διεξαγωγή των ρωσικών βουλευτικών εκλογών σε κατεχόμενα από τη Ρωσία ουκρανικά εδάφη

Η Ελίφ Εράλπ, υποψήφιος της Αριστεράς στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία
ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Ο Τύπος «οργιάζει» για το ιστορικό φιάσκο του CDU που μένει εκτός βουλής στο Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία

Ανάλυση για την «επόμενη μέρα» στο ομόσπονδο κρατίδιο - πρώην εκλογική περιφέρεια της Μέρκελ - Η άνοδος του AfD και η επιτυχία της Αριστεράς