Το απόγευμα η ορκωμοσία του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, σήμερα το απόγευμα, θα ορκισθεί ο μέχρι σήμερα Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Σήμερα Δευτέρα (14.01.2019) και ώρα 19:30μμ, θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκοπίου Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Νωρίτερα σήμερα, ο μέχρι σήμερα Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης συνατήθηκε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον Πρωθυπουργό να τονίζει ότι η επιλογή του Ναυάρχου για την ηγεσία του ΥΠΕΘΑ αποτελεί ένα σαφές μήνυμα προς το εσωτερικό, αλλά και το εξωτερικό.

Ο Ναύαρχος Αποστολάκης, ζήτησε ενότητα, συναίνεση και συνεργασία από όλους για τα θέματα της εθνικής άμυνας, καθώς «οι καταστάσεις που βιώνουμε δεν αφήνουν περιθώρια για να μην είμαστε ενωμένοι».

Σημειώνεται ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου ο κ. Καμμένος θα παραδώσει τα ινία του ΥΠΕΘΑ στον Ναύαρχο Αποστολάκη, μέχρι σήμερα Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

φωτoγραφία αρχείου Eurokinissi