«Τορπίλη» Καμμένου κατά Ζωής για τα υποβρύχια! Αναμένεται «ναυμαχία»

Επίθεση στην Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατηγορώντας την ότι είχε σχέσεις με τον Αντώνη Κάντα που είχε πρφυλακιστεί για υποθέσεις εξοπλιστικών.

΄”Εβαλε νερό στο κρασί της για τα σοβαρά ζητήματα των υποβρυχίων και με ενοχλεί που ο πατέρας της ήταν συνήγορος στην υπόθεση των υποβρυχίων. Υπήρχαν σχέσεις της κας Κωνσταντοπούλου με τον κ Κάντα και δεν έφερε τις υποθέσεις όπως έπρεπε στη Βουλή”,είπε μεταξύ άλλων ο κ.Καμμένος ανάβοντας φωτιές . 

Κατά τ΄ άλλα μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ κι αφού έκανε λόγο για πιέσεις που υπήρξαν για την απόλυση 4000 ΕΠΟΠ είπε:

•Για τον Λαφαζάνη: “…διαπραγματεύτηκε για τον αγωγό turkish stream, ενώ γνωρίζει πολύ καλά το θέμα της Cosco για το λιμάνι”…

•Για το μνημόνιο: «…η συμφωνία αυτή δεν έχει καμία σχέση με τη συμφωνία Σαμαρά. Προβλέπει αρκετά δισ. που θα πεσουν σητν αγορά και θα φέρουν το τέλος της πολιτικής λιτότητας. Η συμφωνία ήταν αποτέλεσμα σκληρής διαπραγμάτευσης»…

•Για το μεταναστευτικό: “… σαν υπουργός δεν θα έδινα εντολή να πυροβολήσει ένας λιμενικός, ένας στρατιωτικός κάποιον με παιδάκι στην αγκαλιά και δεν το διανοούμαι καν ότι θα υπάρχει Ελληνας που θα θέλει να βλέπει νεκρά παιδιά στις παραλίες…Τόσα εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες που μπαίνουν μέσα δεν αντιμετωπίζονται με κανέναν τρόπο και όχι σίγουρα πολεμικά» .

•Για τη Μέρκελ και τον Σόϊμπλε
: «Στόχος του Σόιμπλε και της Μέρκελ ήταν σκοτώσουν την Ελλάδα, να γίνει η χώρα αποθηκευτικός χώρος ανθρώπων, να γίνει Άουσβιτς»