OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΥΕΘΑ

Τσίπρας: Καταβάλλονται στο σύνολό τους τον επόμενο μήνα τα αναδρομικά – ΦΩΤΟ

07/11/2018 - 20:28
Share on FacebookShare on Twitter

Στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται από την Πολεμική Αεροπορία στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» στο Μέγαρο Μουσικής, μίλησε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δήλωσε ότι στα μέσα Δεκέμβρη θα καταβληθούν τα αναδρομικά στο σύνολό τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού :

Προχωράμε λοιπόν αύριο δια νόμου, στην απόδοση 820 εκατομμυρίων από αναδρομικές κρατήσεις που έγιναν στα χρόνια των μνημονίων και οι οποίες θα καταβληθούν. Σε ότι αφορά τους ενστόλους στο σύνολό τους μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη του τρέχοντος έτους.

Ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στο έργο καθενός και καθεμίας. Και επιτρέψτε μου εδώ ένα σχόλιο. Είναι επιλογή μας να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση της αδικίας. Δεν είναι ζήτημα συμμόρφωσης σε δικαστικές αποφάσεις διότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι υπήρξαν και άλλες σχετικές αποφάσεις δικαστηρίων τα προηγούμενα χρόνια, τις οποίες δεν υιοθέτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Επομένως πρόκειται για ζήτημα πολιτικής βούλησης και όχι νομικής δέσμευσης.

Και αυτήν ακριβώς τη βούληση, να άρουμε σταδιακά τις μεγάλες αδικίες που έλαβαν χώρα τον καιρό των μνημονίων,αποδεικνύουμε στην πράξη. Γιατί η οικονομία ανακάμπτει. Γιατί η ανάκαμψη δημιουργεί για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό περιθώρια δημοσιονομικά. Και γιατί βγήκαμε από τα μνημόνια και έχουμε εμείς τη δυνατότητα και την κυριαρχία να επιλέξουμε πως θα το αξιοποιήσουμε το δημοσιονομικό χώρο που εξασφαλίσαμε.

Μέσα από τη χρηστή διαχείριση των δημόσιων οικονομικών. Από το κόψιμο της σπατάλης, της κακοδιαχείρισης. Από την πάταξη της φοροασυλίας του πλούτου και τη σύγκρουση με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς. Αυτή είναι λοιπόν η απόφασή μας. Αυτή είναι η δέσμευσή μας. Η δικαιοσύνη να επιστρέψει σε αυτόν τον τόπο. Και θα επιστρέψει.

«Ζούμε σε μια περίοδο εντάσεων και προκλήσεων στην περιοχή μας. Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική ισχύ, με αποκλειστικό σκοπό τη διατήρηση της σταθερότητας και της ασφάλειας. Σέβεται και επιδιώκει άριστες σχέσεις γειτονίας. Δεν απειλείται από κανένα και δεν απειλεί κανένα.

Οι πιλότοι μας αντιμετωπίζουν με ικανότητα, νηφαλιότητα και επαγγελματισμό εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Αντιμετωπίζοντας έγκαιρα και αποτελεσματικά κάθε πρόκληση, συμβάλλοντας στην αποκλιμάκωση των εντάσεων. Εκ μέρους κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα σας ευχαριστούμε για αυτό».

Δείτε σχετική ανάρτηση στο Twitter:

Προχωράμε δια νόμου, στην απόδοση 820 εκατομμυρίων από αναδρομικές κρατήσεις που έγιναν στα χρόνια των μνημονίων και οι οποίες θα καταβληθούν, εις ότι αφορά τους ενστόλους, στο σύνολό τους μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου του 2018.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 7, 2018

Με το κόψιμο της σπατάλης και της κακοδιαχείρισης, την πάταξη της φοροασυλίας του πλούτου και τη σύγκρουση με τη διαπλοκή και τη διαφθορά, αποδεικνύουμε στη πράξη ότι η επιστροφή της δικαιοσύνης στον τόπο μας είναι θέμα πολιτικής βούλησης και όχι απλώς νομικής δέσμευσης.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 7, 2018

Ζούμε σε μια περίοδο εντάσεων και προκλήσεων στην περιοχή μας. Η Ελλάδα διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική ισχύ, με αποκλειστικό σκοπό τη διατήρηση της σταθερότητας και της ασφάλειας. Σέβεται και επιδιώκει άριστες σχέσεις γειτονίας. Δεν απειλείται από κανένα και δεν απειλεί κανένα.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 7, 2018



Οι πιλότοι μας αντιμετωπίζουν με ικανότητα, νηφαλιότητα και επαγγελματισμό εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Αντιμετωπίζοντας έγκαιρα και αποτελεσματικά κάθε πρόκληση, συμβάλλοντας στην αποκλιμάκωση των εντάσεων. Εκ μέρους κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα σας ευχαριστούμε για αυτό.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) November 7, 2018



Tags: ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣΤΣΙΠΡΑΣ

Related Posts

Δένδιας - Ινδία
ΥΕΘΑ

Δένδιας από την Ινδία: Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας στην αμυντική καινοτομία – Συνάντηση με τον Ινδό ΥΠΑΜ

09/02/2026 - 17:43
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας: Το SAFE είναι μόνο η αρχή – Πρέπει να παραταθεί η προθεσμία και να αυξηθούν τα κονδύλια για επενδύσεις

07/02/2026 - 18:11
Δένδιας
ΥΕΘΑ

Δένδιας από την Ουάσινγκτον: «Ελλάδα και Ισραήλ δεν αποκλείουν την Τουρκία – Δεν βοηθά στον διάλογο η λογική της Γαλάζιας Πατρίδας»

04/02/2026 - 19:34

Διαβάστε Επίσης

Σαν σήμερα: Το 1943 οι Σοβιετικοί αντεπιτίθενται καθολικά σε Στάλινγκραντ, Λένινγκραντ και Καύκασο

NATO: Οι ΗΠΑ παραδίδουν στους Ευρωπαίους δύο επιχειρησιακά στρατηγεία και αναλαμβάνουν την ενιαία ναυτική διοίκηση

ΗΠΑ και Αρμενία υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας

Με ΝΟΤΑΜ και NAVTEX η Τουρκία αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο, λίγο πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη και Ερντογάν

Η Ταϊβάν αγοράζει 10 νέα C-130J αντί να αναβαθμίσει τα παλαιότερα C-130H, λόγω κόστους

Το Ισραήλ παίρνει μέτρα για να ενισχύσει τον έλεγχο στη Δυτική Όχθη – Αντιδρούν μουσουλμανικές χώρες

Σε πολυεθνική και όχι σε κρατικές αρχές η διαρροή πληροφοριών, ισχυρίζεται ο Σμήναρχος – Η κινεζική τακτική του reverse engineering

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι Ρώσοι πιέζουν το Ποκρόφσκ, εκμεταλλευόμενοι την «ανεπαρκή» αεράμυνα

Top News

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι έγκυος ξανά: Το συγκινητικό βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γιο τους Βασίλη

Ιωάννα Τούνη: «Νομίζω μου αξίζει να πάω μια φορά ταξίδι χωρίς να πληρώνω εγώ»

Άγγελος Λάτσιος: Η φωτογραφία με την αδελφή του Λάουρα και οι ευχές για τα γενέθλιά της

«Στίβεν» το όνομα του Κινέζου πράκτορα που στρατολόγησε τον 54χρονο κατάσκοπο σμήναρχο - Έδιναν «ραντεβού» σε εστιατόριο του Πειραιά

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert