ΥΕΘΑ: Σημαντικό τετ-α-τετ Παναγιωτόπουλου με τον Ρώσο πρέσβη [pics]

Λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία στον αμυντικό τομέα με προφανείς διπλωματικές και στρατιωτικές διαστάσεις, η πρόσφατη συνάντηση του ΥΕΘΑ Νίκου Παναγιωτόπουλου με τον Ρώσο πρέσβη μπορεί να θεωρεί αρκετά σημαντική.

Παρουσία του Υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή, η συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας με τον Ρώσο πρέσβη επικεντρώθηκε σε κρίσιμα ζητήματα για τις σχέσεις των δύο χωρών και την βελτίωσή τους, υπό το φόντο εξελίξεων στην ανατολική Μεσόγειο και τις τουρκικές προκλητικές ενέργειες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ:

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος είχε σήμερα συνάντηση, με τον Πρέσβη της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Αντρέι Μ. Μασλώφ (Andrey M. Maslov), κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα διμερούς αμυντικής συνεργασίας καθώς και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, που επηρεάζουν την ασφάλεια και την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.

Ο ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλος προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twiiter σχετικά με την συνάντηση αυτή, όπως και ο λογαριασμός της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα:

Δείτε φωτογραφίες: