Υποβρύχια: Σφοδρή επίθεση ΝΔ σε Καμμένο με «παράπλευρη απώλεια» τον νέο Α/ΓΕΕΘΑ!

Η αντιπαράθεση ΝΔ και ΑΝΕΛ για το θέμα των υποβρυχίων έχει “παράπλευρη απώλεια” τον Α/ΓΕΝ και σε σε λίγες ημέρες νέο Α/ΓΕΕΘΑ Βαγγέλη Αποστολάκη.

Οι ΑΝΕΛ συστηματικά εμπλέκουν τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην υπόθεση των υποβρυχίων και ζητάνε μέχρι το βράδυ να καταθεσει το έγγραφο με το οποίο η υπόθεση καταβολής 105 εκατομμυρίων στους Γερμανούς ,τίθεται στο αρχείο.

Η ΝΔ παρέπεμψε τους ΑΝΕΛ να διαβάσουν τη σχετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να ενημερωθούν από το υπουργείο Οικονομικών που είχε κάνει τις πληρωμές.

Αμέσως μετά στην ανακοίνωση γίνεται ευθεία επίθεση στο πρόσωπο του νέου Α/ΓΕΕΘΑ με τον οποίο η ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση στις 20 Σεπτεμβρίου θα κληθεί να διοικήσει τις ΕΔ.

“Για όλα αυτά όμως ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να έχει λεπτομερή ενημέρωση από τον τότε υπασπιστή του Γιάννου Παπαντωνίου ,Ευαγγελο Αποστολάκη ο οποίος διαχειριζόταν τον φάκελο μεταξύ ΓΕΝ και του τότε υπουργού και ο οποίος μια μέρα πριν την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου,δια περιφοράς νύχτα ,με υπογραφή του κ.Τσίπρα και εισήγηση του κ.Καμμένου προς το ΚΥΣΕΑ επελέγη Α/ΓΕΕΘΑ”.

Η ΝΔ καλεί μάλιστα τον κ.Αποστολάκη να ενημερώσει δημοσίως τον ελληνικό λαό για την νομιμότητα της τότε σύμβασης και των πληρωμών της.

Η επίθεση σε Αρχηγό Γενικού Επιτελείου ,ο οποίος επιπλέον έχει επιλεγεί για Α/ΓΕΕΘΑ, είναι πρωτοφανής! Είναι γεγονός ότι οι αντιπάθειες που έχει ο αντιναύαρχος Αποστολάκης σε κύκλους αποστράτων είναι πολλές, αλλά αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιας έντασης επίθεση . Ειδικά όταν όλοι επικαλούνται την συναίνεση και καλούν σε ευρύτερες συνεργασίες την επομένη των εκλογών.

Αν η ΝΔ σχηματίσει κυβέρνηση στις 21 Σεπτεμβρίου θα αλλάξει Α/ΓΕΕΘΑ; Γιατί με τέτοια ανακοίνωση πως θα συνεργαστεί με τον αντιναύαρχο Αποστολάκη;