ΥΦΕΘΑ: Παρουσία Στεφανή έγινε σύσκεψη με Διοικήσεις των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ [pics]

Παρουσία του ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδη Στεφανή πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πολύ σημαντική σύσκεψη με την συμμετοχή των Διοικήσεων των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων αλλά και των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής έχει θέσει στο επίκεντρο της προσοχής όχι μόνο την επιχειρησιακή ετοιμότητα, αλλά και σε άλλες διαστάσεις του συνόλου των Ενόπλων Δυνάμεων όπως το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και μόρφωσης των νέων στελεχών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση Τύπου:

Σύσκεψη με τις Διοικήσεις όλων των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυµάτων (ΑΣΕΙ) και των Ανώτερων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ) των τριών Κλάδων (ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ) των Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019, υπό τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, στην αίθουσα «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, οι Διευθυντές των Κλάδων και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης των Γενικών Επιτελείων Εθνικής Άμυνας, Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η παρουσίαση των δυναμικών εξελίξεων επί του επιτελούμενου έργου τους, των δράσεων εξωστρέφειας και των δράσεων που συμβάλλουν αποφασιστικά στην εμπέδωση της υψηλής αποστολής τους, για τις οποίες αισθάνονται υπερήφανες οι Διοικήσεις και το προσωπικό των Σχολών, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με το μέλλον, τις προκλήσεις και τις προοπτικές των ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ.

Δείτε φωτογραφίες: