Δακρυγόνα τέλος!Οι Αμερικανοί διαλύουν το πλήθος ..με ακτίνες!Δείτε το βίντεο

Ο αμερικανικός στρατός παρουσίασε τον ένα νέο μη φονικό όπλο,που ανεπίσημα ονομάζεται “ακτίνα θερμότητας” ή “κανόνι μικροκυμάτων” και έχει στόχο τη καταστολή πλήθους! Ξεχάστε τα δακρυγόνα!

Το “κανόνι” μπορεί να τοποθετηθεί σ΄ ένα στρατιωτικό ή αστυνομικό όχημα και να διαλύσει το πλήθος με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αρνείται ότι έχει ξοδέψει 120 εκατομμύρια δολάρια για αυτό το “όπλο”.

Το Active Denial System (ADS) εκπέμπει ακτίνες υψηλής συχνότητας, σε απόσταση 1.000 μέτρων.

Τι θα αισθάνονται οι διαδηλωτές;Μια ξαφνική αύξηση της θερμότητας που πολλοί συγκρίνουν με το άνοιγμα ενός πολύ καυτού φούρνου που θα τους αναγκάζει να υποχωρούν.

Ο στρατός των ΗΠΑ λέει ότι ο κίνδυνος τραυματισμού αυτού είναι πολύ χαμηλότερος σε σχέση με άλλα όπλα ή τις σφαίρες από καουτσούκ και το σπρέι πιπεριού. Η ακτίνες ,λένε δεν προκαλούν καρκίνο ούτε προκαλούν προβλήματα γονιμότητας ή συγγενείς ανωμαλίες. Ποιος τους πιστεύει θα πείτε.

Το νέο “όπλο” έχει δοκιμαστεί σε περισσότερους από 11.000 ανθρώπους. Σε δύο περιπτώσεις, προκάλεσε εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Η ιδέα “γεννήθηκε” στα μέσα της δεκαετίας του 1990 κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης δυνάμεων των ΗΠΑ στη Σομαλία, όπου Αμερικανοί στρατιώτες συχνά δέχονταν επιθέσεις από το τοπικό πληθυσμό με πέτρες ή ξύλα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ