Εκτέλεση Μπιν Λάντεν:τον «κάρφωσε’ ο υπαρχηγός του;

Δημοσίευμα της εφημερίδας AL WATAN της Σαουδικής Αραβίας ισχυρίζεται ότι ο ΑL ZAWAHIRI οδήγησε τις αμερικανικές Μυστικές Υπηρεσίες στον BIN LADEN!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Αιγύπτιοι της «AL QAEDA», των οποίων ηγείτο ο υπ’ αριθμ. 2 της οργάνωσης, A. AL ZAWAHIRI, φέρεται να οδήγησαν τους Αμερικανούς στον OSAMA BIN LADEN, λόγω διαφορών μεταξύ των δύο επικεφαλής της «AL QAEDA».
Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το άτομο, το οποίο παρακολουθούσαν οι αμερικανικές Υπηρεσίες Πληροφοριών και χάρις στο οποίο εντόπισαν τα ίχνη του LADEN, εργαζόταν για λογαριασμό του AL ZAWAHIRI. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η ταυτότητα αυτού του ατόμου, πακιστανικής καταγωγής, αποκαλύφθηκε από κρατουμένους στις φυλακές του Guantanamo. Εκείνος, φέρεται να οδήγησε τους Αμερικανούς που τον παρακολουθούσαν στην οικία του BIN LADEN, αφήνοντάς τους να πιστεύουν ότι αγνοούσε πως τον παρακολουθούσαν.
Επιπλέον, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι, μετά την ασθένεια του BIN LADEN το 2004, οι Αιγύπτιοι της «AL QAEDA» επιχείρησαν να αναλάβουν τον έλεγχο της Οργάνωσης και έπεισαν τον ΒIN LADEN να εγκαταλείψει τις φυλετικές περιοχές στο ΒΔ τμήμα του Πακιστάν και να καταφύγει στην πόλη Abottabad, η οποία είναι εύκολα προσβάσιμη.
Τέλος, αναφέρεται ότι, μετά την επιστροφή από το Ιράν ενός εκ των επικεφαλής του δικτύου της «ΑL QAEDA», του Αιγύπτιου SAIF AL ADL, το περασμένο φθινόπωρο, οι Αιγύπτιοι της Οργάνωσης κατέστρωσαν σχέδιο, με σκοπό την εξουδετέρωση του BIN LADEN με διακριτικό τρόπο.