Όταν μαχητικά αεροσκάφη καταρρίπτουν πολιτικά αεροσκάφη!2 ιστορίες-σοκ σε βίντεο

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ένα αεροσκάφος των Κορεατικών αερογραμμών πετά προς Σεούλ από τη Νέα Υόρκη μέσω Άνκορατζ .Πετώντας στον εναέριο χώρο της τότε Σοβιετκής Ένωσης ,το αεροπλάνο θεωρήθηκε ύποπτο.Και καταρρίφθηκε!

Το αεροσκάφος άγνωστο γιατί εισήλθε στον εθνικό εναέριο χώρο της Σοβιετικής Ένωσης και σε κλειστό απαγορευμένο τομέα.
Στο αεροσκάφος αυτό επέβαιναν συνολικά 269 άτομα, εκ των οποίων, 23 ήταν μέλη του πληρώματος και τα υπόλοιπα 246 επιβάτες, μεταξύ των οποίων ένα μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ, ο γερουσιαστής Λώρενς ΜακΝτόναλντ καθώς και 22 παιδιά κάτω των 12 ετών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στη κατάρριψη ενός μικρού αεροσκάφους τον Απρίλιο του 2001.Η CIA που εκτελούσε πτήσεις σε περιοχές της νότιας Αμερικής για να καταπολεμήση το εμπόριο ναρκωτικών,είχε εντοπίσει ένα μικρό  αεροσκάφος για το οποίο πίστευαν ότι μετέφερε ναρκωτικά. Μαχητικά του Περού κλήθηκαν να καταρρίψουν το αεροσκάφος.Και το έκαναν παρά το γεγονός ότι όπως προκύπτει και από το συγκλονιστικό βίντεο,δεν ήταν καθόλου βέβαιοι για τη πληροφορία που είχαν! Και όπως αποδείχτηκε,ήταν λάθος! Στο μικρό αεροσκάφος επέβαινε ένα ζευγάρι και τα παιδιά τους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ