Ρέσλερ:ο …Πινόκιο Αντικαγκελάριος του 1,5% προκαλεί,ψάχνοντας για “ψηφαλάκια”.Βίντεο

Βεντέτα έχει προκληθεί μεταξύ των πολιτικών μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και μετά το επεισόδιο του Κάρολου Παπούλια με τον κ. Σόιμπλε τώρα έρχεται να προστεθεί και ένα άλλο επεισόδιο μεταξύ του αντικαγκελαρίου κ. Ρέσλερ με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Onalert Newsroom
Ρέσλερ:ο …Πινόκιο Αντικαγκελάριος του 1,5% προκαλεί,ψάχνοντας για “ψηφαλάκια”.Βίντεο

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Βεντέτα έχει προκληθεί μεταξύ των πολιτικών μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και μετά το επεισόδιο του Κάρολου Παπούλια με τον κ. Σόιμπλε τώρα έρχεται να προστεθεί και ένα άλλο επεισόδιο μεταξύ του αντικαγκελαρίου κ. Ρέσλερ με τον υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Ρέσλερ με πρωτοφανή ειρωνικό τρόπο και χλευαστικό, καυτηρίασε την αναβλητικότητα και την αναποτελεσματικότητα λέγοντας πως είχε έρθει σε επαφή με έναν έλληνα υπουργό με τον οποίο συζήτησε για το θέμα της ανταγωνιστικότητας και τότε ο υπουργός του είπε ότι σε δύο εβδομάδες θα έχει λύση. 



Συνεχίζοντας ο κ. Ρέσλερ μετά από λίγες εβδομάδες, επισκέφθηκε ο ίδιος την Αθήνα και ξανασυναντήθηκε με τον ίδιο πρωθυπουργό και όταν τον ρώτησε για το θέμα της ανταγωνιστικότητας και πάλι πήρε την ίδια απάντηση ότι σε δύο εβδομάδες θα υπάρξει λύση. 

Τέλος, σύμφωνα με τον αντικαγκελάριο Φίλιπ Ρέσλερ δύο εβδομάδες μετά ο έλληνας υπουργός επισκέφθηκε το Βερολίνο και στη συνάντησή τους τέθηκε πάλι το ίδιο ερώτημα.

Τότε όπως είπε ο κ. Ρέσλερ με ειρωνεία, η πρόοδος στην απάντηση του υπουργού ήταν το γεγονός πως οι δύο εβδομάδες έγιναν μία. 

Φυσικά, το πρόσωπο του έλληνα υπουργού είναι του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που ειναι υπεύθυνος για την ανταγωνιστικότητα και ο οποίος παρεμβαίνοντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων διέψευσε ρητά και κατηγορηματικά τον γερμανό αντικαγκελάριο λέγοντας μάλιστα ότι λυπάται για αυτή του τη συμπεριφορά. 

Όπως τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης όλα αυτά είναι ψέματα και τα λέει επίτηδες ο κ. Ρέσλερ καθώς στρέφεται εναντίον της Ελλάδας για ψηφοθηρικούς λόγους μιας και βλέπει τον πολιτικό του συνδυασμό να καταποντίζεται στις δημοσκοπήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Μελάνια Τραμπ με τον Ρώσο απεσταλμένο Κιρίλ Ντμιτρίεφ στον Λευκό Οίκο
ΚΟΣΜΟΣ

Η Μελάνια Τραμπ ζητά «διαρκή» κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία – Συνάντηση με Ρώσους και Ουκρανούς αξιωματούχους στον Λευκό Οίκο

Η Αμερικανίδα Πρώτη Κυρία τιμήθηκε με το παράσημο του Τάγματος της Πριγκίπισσας Όλγας από τον Ουκρανό βουλευτή Νταβίντ Αραχαμία για την ανθρωπιστική της δράση

Αρμενία - ΕΕ
ΚΟΣΜΟΣ

Η Αρμενία θα υποβάλει υποψηφιότητα ένταξης στην ΕΕ έως το 2028, ανακοίνωσε ο Πασινιάν

Ο Αρμένιος πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι η Αρμενία δεν προτίθεται επί του παρόντος να αποχωρήσει από την Ευρασιατική Οικονομική Ένωση, μια εμπορική ένωση που απαρτίζουν σύμμαχοι της Ρωσίας

Σαουδική Αραβία - Χούθι
ΚΟΣΜΟΣ

Σαουδική Αραβία: Αναχαιτίστηκε πύραυλος στην περιοχή της Μεδίνας – Διαψεύδουν οι Χούθι

Η σαουδαραβική Πολιτική Άμυνα εξέδωσε προειδοποίηση για πιθανό κίνδυνο στην περιοχή του Γιανμπού όπου βρίσκεται ο κύριος πετρελαϊκός τερματικός σταθμός του βασιλείου