Το DNA δείχνει Λάντεν.Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού που εκτελέστηκε.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το δείγμα DNA που ελήφθη από τη σορό του Οσάμα Μπιν Λάντεν ταυτοποιήθηκε με δείγμα που είχαν πάρει πριν από χρόνια από τον εγκέφαλο της αδερφής του. 

Σύμφωνα πάντα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, όταν η αδερφή του Μπιν Λάντεν πέθανε από καρκίνο στον εγκέφαλο στην Βοστόνη οι αμερικανικές αρχές με άδεια εισαγγελέα πήραν δείγματα DNA από τη σορό της.

Σύμφωνα με το ABC ο εγκέφαλός της διατηρήθηκε σε ειδικές συνθήκες και δειγματα ιστών και αίματος φυλάχθηκαν ώστε να έχουν ένα πλήρες προφίλ του DNA της.



Επικαλούμενο ανώνυμο κυβερνητικό αξιωματούχο, το CNN αναφέρει ότι υπάρχουν φωτογραφίες της σορού του ηγέτη της Αλ Κάιντα που φέρει τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι, ωστόσο δεν έχει ακόμα ληφθεί απόφαση αν θα δημοσιοποιηθούν.

Τα μέλη της ομάδας κρούσης, που έφτασαν στην έπαυλη με ελικόπτερο, είχαν εντολή να σκοτώσουν τον Μπιν Λάντεν και όχι να τον αιχμαλωτίσουν, σύμφωνα με το Reuters. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν άλλα Μέσα, ο Μπιν Λάντεν πυροβολήθηκε στο κεφάλι αφού προέβαλε αντίσταση στους άνδρες των ειδικών δυνάμεων.

Λίγο μετά τις 15.00 ώρα Ελλάδος το τηλεοπτικό δίκτυο ABC έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο το οποίο υποτίθεται οτι δείχνει το εσωτερικό του κτιρίου στο οποίο σκοτώθηκε ο Μπιν Λάντεν. Ο χώρος είναι γεμάτος αίματα.