Απόδραση από τον Κορυδαλλό: Ποια τα νέα στοιχεία για τους δύο δραπέτες

Δυο αδίστακτοι κακοποιοί μέλη διαφορετικών συμμοριών είναι οι δυο κρατούμενοι που έφυγαν σαν κύριοι από τις φυλακές Κορυδαλλού και οι αρχές τους αντιλήφθηκαν σχεδόν 10 ώρες μετά. Ήταν περίπου 20:30 με 20:40 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς όταν οι δυο κρατούμενοι απέδρασαν κάτω από τη μύτη των αρχών.

Οι δυο κρατούμενοι, για την ταυτότητα των οποίων δεν έχει βγει έως αυτή την ώρα επίσημη ανακοίνωση από τις αρχές δεν είναι αδέλφια. Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης, ο Λ.Π. και ο Ε. Π. είχαν συλληφθεί για κλοπές αλλά σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας.

Ο μεν στην Κέρκυρα για ληστείες κατ’ εξακολούθησιν και ο δε στην Αθήνα για τον ίδιο λόγο. Υπενθυμίζεται ότι πολλές ώρες μετά την απόδραση, το υπουργείο Δικαιοσύνης το μόνο που είχε να πει ήταν ότι όντως έγινε η απόδραση από τον Κορυδαλλό, ότι θα γίνει έρευνα και ότι είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους αφού έχει γίνει μόνο μια απόδραση από το 2015.

Άγνωστο ακόμα παραμένει το πως, κατάφεραν να κόψουν τα κάγκελα του κελιού τους, στο ισόγειο της Δ’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού, είπε στο newsit.gr ο Αντώνης Αραβαντινός, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος. 

Διαβάστε περισσότερα στο Newsit.gr